Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Wednesday, 20 September 2017 19:26

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

Ο Παύλος Πολλάκης ξαναείπε ονόματα και περιμένουμε απο δυο εισαγγελείς, είτε να τον μηνύσουν, είτε να φύγουν απο τη Δικαιοσύνη.

Γιάννης Ντάσκας

To ΣΔΟΕ με τον πιο επίσημο τρόπο έκανε έλεγχο στην αρχαιότερη Τράπεζα - Συνεταιρισμό της χώρας. Δηλαδή την Συνεταιριστική Λαμίας με έτος ίδρυσης το 1900.
Διαπίστωσε φοβερά πράγματα και ο εισαγγελέας με βάση το πόρισμα άσκησε διώξεις σοβαρές.
Η Δικαιοσύνη την έβαλε στο αρχείο το...2013. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Τι άλλο σημαίνει αυτό απο κουκούλα και μάλιστα σε μία τράπεζα όπου εταίροι εμφανίζονται και επώνυμα όπως Προβόπουλος, Στουρνάρας, Σταϊκούρας, προφανώς συγγενείς των καταγομένων απο εκεί σημερινών "γκεσεμιών" του οικονομικου μας "Συστήματος";

Image result for ΣΔΟΕ

Αμέσως σχεδόν ο γνωστός για το ήθος και το κύρος του εισαγγελέας Πεπόνης έδωσε εντολή νέας έρευνας και διαπιστώθηκαν και πάλι απο τον πραγματογνώμονα σημεία και τέρατα και ασκήθηκαν νέες διώξεις.
Και αυτές οι διώξεις δεν είχαν καλύτερη τύχη απο πλευράς ταχύτητας. Δυο χρόνια στα χέρια μιας εισαγγελέως, νέο πόρισμα, αφαίρεση ευρημάτων του πραγματογνώμονα (με ποιές οικονομικές γνώσεις αλήθεια;) ένα χρόνο ακόμα στα χέρια εισαγγελέα της Λαμίας και την τελευταία στιγμή η ανακρίτρια βιάζεται λέει γιατί παραγράφονται κάι "ψιλά" που απεμειναν για έρευνα και να σταλεί η υπόθεση ¨τεμαχισμένη στο ακροατήριο...

Image result for ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ

Αυτά όλα γίνονται το 2012-2013 όταν μια ομάδα τραπεζιτών κατέχουν τα κύρια πόστα: Παπαδήμος, Προβόπουλος, Στουρνάρας.
Η Τράπεζα Ελλάδας κάνει όλα τα χρόνια το "παπί" παρά τα πορίσματα που είχε συντάξει και αφήνει τις υποθέσεις στο συρτάρι. Ξαφνικά το 2012 εμφανίζεται να βιάζεται και με διάφορα προσχήματα ουσιαστικά (αυτό καταγγέλλεται επίσημα στη Δικαιοσύνη) βάζει επιτρόπους σε όλες τις συνεταιριστικές τράπεζες και τις δίνει "προίκα" σε μεγάλες τις οποίες ονομάζει "ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ" χωρίς κανένα αντικειμενικό κριτήριο υπεροχής.

Αυτό το φωνάζαμε από τότε και τα περι προσχημάτων τα γράφουν και σε δικόγραφα και εργαζόμενοι των Τραπεζών αυτών, οι οποίοι τα ξέρουν καλά και απο μέσα.

Image result for ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο συντονισμένος τρόπος επίθεσης κατά των τραπεζών αυτών και υπέρ 4 άλλων τραπεζών δείχνει ότι υπήρχε σχεδιο και συντονισμός. Και το σχέδιο συνήθως δεν γίνεται από έναν αλλά από ομάδα σε αυτά τα θέματα. Ο συντονισμός πάντως χρειάζεται ομάδα, ακόμα και αν το σχέδιο είναι ενός ατόμου.

Image result for ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αυτή η ομάδα ωφέλησε τράπεζες μεταξύ των οποίων και εκείνη της Πειραιώς. Η εγκληματική δράση στελεχών αυτής της Τράπεζας σε υψηλότατο επίπεδο με συνέργειες πολιτικών αποκαλύφθηκε στην υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
Το επι χρόνια αφνετικό αυτής της Τράπεζας πήγε με το now how από την Πειραιώς να φτιάξει την Παγκρήτια Συνεταιριστική και μάλιστα απέκτησε τον έλεγχο της Τράπεζας αυτής μετά την απαγωγή Λεμπιδάκη.

Δεν προλάβαμε να γράφουμε για τις συμπτώσεις αυτές και έγινε τώρα γνωστό ότι η Τράπεζα Ελλάδας συνέταξε πόρισμα καταπέλτης και "πακετάρει" στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και Διαφθοράς 32 στελέχη κορυφής της Τράπεζας αυτής.
Ονόματα γιατί δεν ανακοινώνονται ακόμα;
Μήπως για να μην ανοίξουν στόματα;

Image result for EPIUESH TRAPEZVN

Εκείνα τα κρίσιμα χρόνια (2012-2014) κατά τα οποία μια ομάδα συντονιζε την επίθεση καρμαγής μέσω Επιτρόπων των συνεταιριστικών τραπεζών η Τράπεζα Ελλάδας έκανε ένα "κολπάκι" το οποίο προσφυώς κάποιος άσχετος με τα νομικά το ονομάζει "απάτη (δια) νόμου".
Εκανε μια τροποποίηση σε κάποια ΠΔ. κλπ και με βάση αυτή την τροποποίηση έβαλε Επίτροπο και άρπαξε την καθόλα υγιή PROBANK.
Κατά την νομική μας άποψη, είναι καθαρή απάτη και εγκληματικό σχέδιο οργανωμένο απο σκοτεινό παρασκήνιο, διότι αμέσως μετά την αρπαγή της Τράπεζας ξανατροποίησε την...τροποίηση και επανέφερε το παλαιό καθεστώς με το οποίο ΔΕΝ μπορούσε να αρπάξει την Τράπεζα.

Image result for ΠΡΟΜΠΑΝΚ

Με δεδομένο ότι και αυτή την Τράπεζα την άρπαξαν ακριβώς εκείνη την περίοδο και μάλιστα αυτή δεν είχε κανένα πρόβλημα (πρόσχημα) εσωτερικής διαχείρισης τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια για το σχέδιο και τον συντονισμό για αρπαγή των μικρότερων Τραπεζών, ώστε να ωφεληθούν οι "συστημικές";

Αν προσθέσει κανείς και τους εκβιασμούς με τα δάνεια των Κομμάτων και τις εμπλοκές σε αυτά των τριών εκ των τεσσάρων συστημικών έχει το "πάζλ". Με δεδομένο ότι τώρα η ίδια η τράπεζα Ελλάδας αναγκάζεται να δει εγκλήματα εκεί που πρώτα έβλεπε λευκά κολάρα είναι προφανώς λογικό το συμπέρασμα ότι όλα αυτά είναι δημιουργήματα οργανωμένης ομάδας.
Οταν 3-4 άτομα συντονίζονται να κλέβουν πορτοφόλια στο Μετρό ή σε ηλικιωμένους η Δικαιοσύνη το ονομάζει "εγκληματική οργάνωση".

Εδώ πως ονομάζεται;

Για να σας βοηθήσουμε στα συμπεράσματα για τον συντονισμό στα μεγάλα οικονομικά εγκλήματα δημοσιεύουμε όσα είπε σε νέα παρέμβασή του ο Παύλος Πολλάκης, ο Υπουργός Υγείας που δεν μασάει λόγια και γίνεται εφιάλτης για τα οργανωμένα κυκλώματα στο χώρο της παραΥγείας, παραΔημοσιογραφίας, παρα Πολιτικής κλπ.

Ιδού:

Image result for ΠΟΛΛΑΚΗΣ

"...ο εισαγγελέας που διώκει τους υπαλλήλους είναι αυτός που αθώωσε το Μαντέλη για τα... λάθος διαστάσεων βαγόνια του ΟΣΕ, ενώ ο εισαγγελέας που καθυστέρησε τον καταλογισμό των 5 εκατ. ευρώ στον Θέμο Αναστασιάδη είναι συγγενής και συνεργάτης του Δένδια. «Και το βρωμερό υποκείμενο γλεντοκοπάει στην Ελβετία και δεν πληρώνει» σχολίασε.

«Ανακαλύψαμε πολλά πράγματα και ανακαλύπτουμε κάθε μέρα, δώσαμε σειρά από συνεντεύξεις και πήγαμε τα στοιχεία εκεί που έπρεπε να τα πάμε, στη Δικαιοσύνη, γιατί πήραμε την κυβέρνηση με εκλογές, δεν κάναμε επανάσταση να καταλάβουμε τα χειμερινά ανάκτορα, να αρχίσουμε να "παίρνουμε κεφάλια" με τη χατζάρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.
«Αυτά τα κεφάλια πρέπει να τα "πάρει" η Δικαιοσύνη ... πόσα άλλα πρέπει να βρω, να δώσω συνεντεύξεις, να τα δημοσιοποιήσω, για το ΚΕΕΛΠΟ;», συνέχισε ο ίδιος.

Image result for ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ

«Είπα για την "λουμπινιά" που έκανε η γυναίκα του αρχιτραπεζίτη, του Στουρνάρα. Το στείλαμε στη Δικαιοσύνη και το φύλαγαν ένα χρόνο, γιατί έπρεπε να προφυλάξουν τη γυναίκα του αρχιτραπεζίτη. Είπα για τους διορισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη, που πήρε 25 άτομα και τα είχε στο γραφείο του, ενώ φαινόταν ότι δούλευαν στις δομές του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα στείλαμε στη Δικαιοσύνη.
»Ανακαλύψαμε μία διαφημιστική δαπάνη 5-6 εκατ. ευρώ "αέρα κοπανιστό" σε πάρα πολλούς δημοσιογράφους σε όλη την Ελλάδα, που έπαιρναν 15.000 ευρώ το μήνα ή το τρίμηνο για να βάζουν ένα μπάνερ σε κάτι σάιτ που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, ή δημοσίευαν ένα άρθρο σε μία εβδομάδιαία εφημερίδα να παίρνουν 19.800 ευρώ, με θέμα "πολυομυελίτιδα στη Συρία".
»Τα έχουμε πει, τα έχουμε ανακοινώσει όλα αυτά. Η Δικαιοσύνη τι κάνει; ... Θα σεβαστεί ποτέ η Δικαιοσύνη τον εαυτό της;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Image result for ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

«Οι ρυθμοί της Δικαιοσύνης είναι ρυθμοί ανάπηρης, κουτσής χελώνας ... είναι δυνατόν να έχουν πάει οι υποθέσεις στη Δικαιοσύνη εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο και να κάθονται στα συρτάρια;», αναρωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
«Και την ίδια στιγμή να ασκείται δίωξη, από μήνυση που κατέθεσε ο κ. Γεωργιάδης σε τρεις υπαλλήλους του υπουργείου Υγείας, που εγώ διέταξα να ελέγξουν τον τρόπο μοριοδότησης των προσλήψεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, που ανακαλύψαμε 88 λάθος μοριοδοτήσεις σε 230 αιτήσεις για πρόσληψη γιατρών σε μονάδες εντατικής θεραπείας; Και να τους πηγαίνει για κακούργημα ΄'ενας εισαγγελέας ... Δεν είχαν λέει δικαίωμα να πάρουν δημόσια έγγραφα ... τους στέλνει για κακούργημα, για υπεξαίρεση δημόσιων εγγράφων. Ποιους; Τους υπαλλήλους του κεντρικού μηχανισμού του υπουργείου, που με εντολή υπουργού έλεγξαν και βρήκαν την "λουμπινιά" που έκανε ένα παρακράτος από κάτω», συνέχισε ο ίδιος.

Image result for ΑΔΩΝΗΣ

«Ο εισαγγελέας που το έκανε αυτό, είναι αυτός που αθώωσε το Μαντέλη, που είχαν πάρει τα βαγόνια του ΟΣΕ που ήταν πιο μεγάλα από τις ράγες που είχαμε στην Ελλάδα. Αυτή είναι η Δικαιοσύνη. Αλλά άμα πεις κάτι γι' αυτούς, παρεμβαίνεις στους θεσμούς και προσβάλλεις την ανεξαρτησία της».

«Είναι και άλλες υποθέσεις σε εξέλιξη, η Novartis είναι η κορυφή του παγόβουνου, δεν είναι η μοναδική, όλες οι εταιρείες έχουν παίξει σε αυτό το παιχνίδι» συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. «Ζητάμε στοιχεία από το υπουργείο Ανάπτυξης για το πώς τιμολογούσαν το 2005-2010 που έγινε το μέγιστο του γλεντιού και λένε οι υπηρεσιακοί του υπουργείου ότι δεν τα έχουν! ... Πώς είναι ένας σκύλος που παίρνει το κόκκαλο και το θάβει; Το ίδιο κάνουν και αυτοί...».

Image result for ΝΟΒΑΡΤΙΣ

Η Δικαιοσύνη, είπε καταλήγοντας ο κ. Πολλάκης, πρέπει να επιταχύνει το έργο της διερεύνησης και να ασκήσει διώξεις, γιατί «κάποιοι πρέπει να πληρώσουν και με ποινές φυλάκισης και να γυρίσουν αυτά που έκλεψαν, με τη διαδικασία της κατάσχεσης. Παράδειγμα, ο κ. Αναστασιάδης, στον οποίον κινείται διαδικασία κατάσχεσης ... γλεντοκοπάει αυτή τη στιγμή το βρωμερό υποκείμενο στην Ελβετία και δεν πληρώνει τα 5 εκατ. ευρώ που του έχει καταλογίσει το ελεγκτικό συνέδριο, που έκανε και δύο χρόνια να τα καταλογίσει, γιατί κάποιος εισηγητής που λέγεται Πουλής και είναι συγγενής και συνεργάτης του κ. Δένδια, καθυστερούσε να πάρει την απόφαση. Αυτή η βρωμιά υπάρχει, αυτό το κράτος πρέπει να αλλάξουμε».

Image result for ΘΕΜΟΣ

Ο κ.Πολλάκης ανέφερε και ονόματα εισαγγελέων, αλλά εμείς τα παραλείπουμε γιατί αν προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εμείς θα βρούμε το μπελά μας και ο κ. Πολλάκης όχι.

Τελευταία φορά που το πάθαμε αυτό ήταν ...προχθές στο Εφετείο Θεσσαλονίκης!!!
Περιμένουμε όμως από τους δυο δικαστικούς λειτουργούς να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι εκεί θα δικαιωθεί ο κ.Πολλάκης και εμείς θα μπορούμε να δημοσιεύουμε και ονοματα με τη βούλα της Δικαιοσύνης...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας