Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 09 February 2018 08:46

ΚΚΕ: Ο Μοσκοβισί επιβεβαίωσε ότι το τέλος του προγράμματος δεν σημαίνει το τέλος των μνημονίων

ΚΚΕ: Ο Μοσκοβισί επιβεβαίωσε ότι το τέλος του προγράμματος δεν σημαίνει το τέλος των μνημονίων

«Θα συνεχίζονται τόσο οι παλιές και οι νέες δεσμεύσεις, όσο και η αυστηρή επιτροπεία».

Αίθουσα Σύνταξης

«Αν κάτι επιβεβαίωσε ο επίτροπος Μοσκοβισί, είναι ότι το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 και η έξοδος στις αγορές, δεν θα σημαίνει καθόλου το πραγματικό κι ουσιαστικό τέλος των μνημονίων, τη στιγμή που θα συνεχίζονται τόσο οι παλιές και οι νέες δεσμεύσεις, όσο και η αυστηρή επιτροπεία, που ισχύει άλλωστε για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης και της ΕΕ.

Κι αυτό δεν αλλάζει, αν στον τίτλο της λεγόμενης μεταμνημονιακής εποχής αναγράφεται "πρόγραμμα ελληνικής ιδιοκτησίας"» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τις συναντήσεις και τις δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί.

«'Αλλωστε κοινός παρονομαστής τόσο των "θεσμών" όσο και των ελληνικών κυβερνήσεων είναι η επίτευξη των ματωμένων πλεονασμάτων, η υλοποίηση των κατευθύνσεων της ΕΕ και η θωράκιση της κερδοφορίας του κεφαλαίου, που σημαίνει μεγαλύτερη εκμετάλλευση και φτωχοποίηση του λαού» καταλήγει το σχόλιο του Κόμματος.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας