Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 27 March 2017 13:28

ΚΚΕ:"Τους νόμους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας τους έχει κάνει χειρότερους"

ΚΚΕ:"Τους νόμους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας τους έχει κάνει χειρότερους"

Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι «δεν ψηφίζει εργασιακό μεσαίωνα» θα μπορούσε να είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο των ημερών, αφού αυτόν τον μεσαίωνα εφαρμόζει εδώ και δυο χρόνια ως κυβέρνηση.

Αίθουσα Σύνταξης

Όχι μόνο δεν έχει καταργήσει κανένα νόμο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο έχει επανειλημμένα απορρίψει τις προτάσεις νόμου του ΚΚΕ για αποκατάσταση του κατώτατου μισθού, των απωλειών σε κοινωνικά – ασφαλιστικά δικαιώματα, την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας κ.α., αλλά έχει κάνει αυτούς τους νόμους ακόμα χειρότερους.

Όσο δε για το «κοινωνικό κεκτημένο» της ΕΕ είναι στάχτη στα μάτια των εργαζομένων, αφού με βάση αυτό το «κεκτημένο» σφαγιάζονται τα εργατικά δικαιώματα σε όλες τις χώρες της ΕΕ προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων.
Ο κ. Τσίπρας αναζητά άλλοθι για το νέο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης, οι εργαζόμενοι, ο λαός, πρέπει να προετοιμάσουν τη δική τους απάντηση.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας