Κυριακή - 21 Ιανουαρίου 2018
Monday, 11 December 2017 08:36

Κοντονής: Και οι κρίνοντες, κρίνονται

Κοντονής: Και οι κρίνοντες, κρίνονται

Η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης στον πρόεδρο του ΣτΕ.

Αίθουσα Σύνταξης

«Και οι κρίνοντες κρίνονται και κρίνονται τόσο για τις αποφάσεις τους, όσο και για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους» απάντησε ο υπουργος Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στον πρόεδρο του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου που τον κατηγόρησε για «ωμή παρέμβαση «στο έργο της δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

«Σε μια ευνομούμενη πολιτεία οφείλουν όλοι και πρώτοι όσοι λαμβάνουν αποφάσεις, είτε πολιτικοί είτε δικαστές, να ελέγχονται ως προς τα εισοδήματα και τα περιουσιακά τους στοιχεία. Σε σχέση με την αναιτιολόγητη επίθεση του Προέδρου του ΣτΕ στο πρόσωπό μου σχετικά με τα παραπάνω αυτονόητα δε θα κάνω κανένα περαιτέρω σχόλιο» αναφέρει σε δήλωση του πριν από λίγο ο υπουργός και καταλήγει «Άλλωστε και οι κρίνοντες κρίνονται και κρίνονται τόσο για τις αποφάσεις τους, όσο και για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας