Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Saturday, 14 October 2017 15:53

Κόντρα Τσιρώνη – Γεωργιάδη για την κάνναβη

Κόντρα Τσιρώνη – Γεωργιάδη για την κάνναβη

Άδωνις: Η πρώτη επένδυση που διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος.

Αίθουσα Σύνταξης

Ο Γιάννης Τσιρώνης επανέλαβε την άποψή του ότι πρέπει να μπορούν οι χρήστες κάνναβης να την καλλιεργούν οι ίδιοι, καταβάλλοντας παράβολο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι αυτό δεν είναι θέμα των νομοθετικών πρωτοβουλιών που ετοιμάζει η κυβέρνηση και έκανε λόγο για μεγάλη προσπάθεια, με εφαρμογές στη βιομηχανία και αλλού.

«Η πρώτη επένδυση που διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος, πολύ ταιριαστό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάει πακέτο με την εικόνα και την ιδεολογία αυτής της κυβέρνησης», σχολίασε από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης που ήταν παρών στην ίδια εκπομπή.

Νωρίτερα, ο κ. Τσιρώνης είχε πει «Δεν μιλάμε για την φούντα, μην το ευτελίζουμε, είναι η θέση των Οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίση των ναρκωτικών» και τόνισε ότι αν αποποινικοποιηθεί η ιδιόχρηση θα γλιτώσουμε από την μάστιγα των ναρκωτικών.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας