Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 27 July 2017 11:28

Κούλογλου: Ο Βαρουφάκης ήταν ένας «σπιούνος στο δωμάτιο»

Κούλογλου: Ο Βαρουφάκης ήταν ένας «σπιούνος στο δωμάτιο»

«Ήταν λάθος η υπουργοποίηση Βαρουφάκη; Αναμφισβήτητα».

Αίθουσα Σύνταξης

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Βαρουφάκη στο νέο του βιβλίο βρέθηκαν στο στόχαστρο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου. Σε δηλώσεις του στο Action 24, ο κ. Κούλογλου χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ «σπιούνο στο δωμάτιο».

Ειδικότερα, ανέφερε: «Καταρχήν ο κ. Βαρουφάκης θέλει να είναι στη δημοσιότητα. Ήταν στη δημοσιότητα ως υπουργός Οικονομικών, θέλει να είναι τώρα στη δημοσιότητα και αν θέλει να περάσει η υπόθεση από εξεταστική επιτροπή και ο ίδιος από ειδικό δικαστήριο πάλι θα το ήθελε, γιατί έτσι θα είναι στη δημοσιότητα. Αυτό είναι το πρόβλημά του. Ήταν λάθος η υπουργοποίηση Βαρουφάκη; Αναμφισβήτητα.

Πιστεύω όμως, πως αυτό που γίνεται τώρα είναι εξαιρετικά ανήθικο. Πάντα οι πολιτικοί συνηθίζουν να γράφουν μετά από χρόνια τα απομνημονεύματα τους ή τις αναμνήσεις τους από κρίσιμες περιόδους, αλλά αφού αυτές οι περίοδοι έχουν λήξει, όχι ενώ ακόμη συνεχίζονται. Και πολύ περισσότερο, όταν αποδεικνύεται ότι μαγνητοφωνούσαν μυστικά συναντήσεις.

Θεωρώ ότι ο κ. Βαρουφάκης ήταν ένας "σπιούνος στο δωμάτιο" και όχι αυτό που λέει στο βιβλίο του, "ενήλικοι στο δωμάτιο". Και δυστυχώς, ούτε η αντιπολίτευση ούτε τα ΜΜΕ κατακρίνουν αυτή την ανήθικη συμπεριφορά, αλλά απλώς την αξιοποιούν πολιτικά».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας