Κυριακή - 18 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 11 March 2017 21:02

Κουρουμπλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ «έσπασε» τα μούτρα του και αναγκάστηκε σε συμβιβασμό

Κουρουμπλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ «έσπασε» τα μούτρα του και αναγκάστηκε σε συμβιβασμό

Παραδέχθηκε πως οι δανειστές ζητούν «σκληρά» μέτρα τα οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα δεχτεί

Αίθουσα Σύνταξης

Ο υπουργός Ναυτιλιακής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, παραδέχθηκε πως οι δανειστές ζητούν «σκληρά» μέτρα τα οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα δεχτεί.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε: «Η χώρα όλα αυτά τα χρόνια ζει το μαρτύριο των περίφημων διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς και ενώ αντιλαμβάνονται ή οφείλουν να αντιληφθούν ότι αυτές οι απαιτήσεις που θέτουν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό πάνω στο τραπέζι, δεν οδηγούν σε καμία διέξοδο την οικονομία».

Ο υπουργός συνέχισε, αναφέροντας:

«Οι απαιτήσεις αυτές, μάλλον αρνητικό πρόσημο θα δώσουν στην οικονομία, εάν εφαρμοστούν γι αυτό και η κυβέρνηση δεν είναι θέμα να κάνει πολιτική λαϊκή αλλά αυτό δεν πρόκειται να φέρει κανέναν θετικό αποτέλεσμα στην οικονομία. Επιμένει στις θέσεις της και ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική για να βρεθεί μια λύση και σε αυτό το αδιέξοδο», κατέληξε.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας