Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Saturday, 23 September 2017 10:28

Κουτσούμπας: Απαραίτητη όσο ποτέ η ενίσχυση της διεθνιστικής αλληλεγγύης

Κουτσούμπας: Απαραίτητη όσο ποτέ η ενίσχυση της διεθνιστικής αλληλεγγύης

Ο γγ του ΚΚΕ υποδέχθηκε τις διεθνείς αντιπροσωπείες στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Αίθουσα Σύνταξης

Τις αντιπροσωπείες από 30 κομμουνιστικές και αντιιμπεριαλιστικές οργανώσεις νεολαίας απ' όλο τον κόσμο, που βρίσκονται στην Ελλάδα, λόγω του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, υποδέχθηκε σήμερα στον Περισσό ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Σε μια εποχή όπου δυναμώνουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, οι ανταγωνισμοί και οι αντιθέσεις, που πάντα τις πληρώνουν οι λαοί και η νεολαία των χωρών, σε μια περίοδο όπου δυναμώνουν οι οικονομικές καπιταλιστικές κρίσεις, η φτώχεια, η ανεργία, η προσφυγιά, είναι απαραίτητο περισσότερο από ποτέ η ενίσχυση της διεθνιστικής αλληλεγγύης, της κοινής πάλης των λαών και της νεολαίας τους, ο συντονισμός της δράσης, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε την καπιταλιστική βαρβαρότητα, ν' ανοίξουμε ένα δρόμο για το σοσιαλιστικό αύριο των χωρών μας», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας

Ο γγ της ΚΕ κατάληξε, τονίζοντας πως «αυτό το καθήκον, στα πλαίσια του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, προσπαθούμε να υλοποιήσουμε ανταλλάσσοντας γνώμες, απόψεις, κάνοντας συζητήσεις και οργανώνοντας την κοινή μας πάλη».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας