Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Wednesday, 13 December 2017 08:11

Κωνσταντινόπουλος: Δεν υπάρχει μια επένδυση που ξεκίνησε αυτή η κυβέρνηση και να την ολοκλήρωσε

Κωνσταντινόπουλος: Δεν υπάρχει μια επένδυση που ξεκίνησε αυτή η κυβέρνηση και να την ολοκλήρωσε

Αιχμές από τον βουλευτή της ΔΗΣΥ στη Βουλή.

Αίθουσα Σύνταξης

Πυρά εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στη Βουλή. «Στον τομέα της ανάπτυξης, τα τρία τελευταία χρόνια δεν υπάρχει ούτε μία επένδυση που να ξεκίνησε η κυβέρνηση και να ολοκλήρωσε», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Δύο επενδύσεις προσπάθησε να προχωρήσει. Η μία είναι η γνωστή με τις τηλεοπτικές άδειες, με τα βοσκοτόπια και ξέρετε την κατάληξη. Και η δεύτερη, η οποία ξεκίνησε και δεν ολοκληρώνεται μέχρι σήμερα, είναι της Εθνικής Ασφαλιστικής. Η κυβέρνηση έχει βάλει με τις επιλογές της σε περιπέτειες την Εθνική Τράπεζα. Ο κύριος επενδυτής-αγοραστής που έπαιξε καταλυτικό ρόλο κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού και του κ. Καμμένου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν έχει φέρει επτά μήνες μετά, τα χρήματα στην Τράπεζα της Ελλάδος», ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε καταθέσει ένα σχέδιο, το “Σχέδιο Ελλάδα”. Επιδιώκουμε μια νέα συμφωνία ανάμεσα στο κράτος, τον επιχειρηματικό κόσμο και τους εργαζόμενους για παραγωγή νέου πλούτου, νέες θέσεις εργασίας, καλύτερους μισθούς με εργαζόμενους που μπορούν να κάνουν όνειρα, να συμμετέχουν στην αναπτυξιακή προσπάθεια».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας