Παρασκευή - 19 Ιανουαρίου 2018
Wednesday, 26 July 2017 11:21

Λαφαζάνης: Δώρο στην εγχώρια και διεθνή κερδοσκοπία η έξοδος στις αγορές

Λαφαζάνης: Δώρο στην εγχώρια και διεθνή κερδοσκοπία η έξοδος στις αγορές

«Tα παπαγαλάκια του συστήματος πανηγυρίζουν και από πάνω».

Αίθουσα Σύνταξης

Αρνητικά σχολιάζει ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), Παναγιώτης Λαφαζάνης, την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Με γραπτή του δήλωση, τονίζει πως «η κυβέρνηση Τσίπρα, με τη συγκεκριμένη, υπό τις γερμανικές τυμπανοκρουσίες και τη θλιβερή συναίνεση της ΝΔ και όλων των μνημονιακών κολαούζων του συστήματος, έξοδο στις αγορές, προσέφερε ένα μεγάλο δώρο στην εγχώρια και διεθνή κερδοσκοπία, έκανε μια μεγάλη προσφορά στη Γερμανία που θέλει να θάψει και την πιο ανώδυνη ελάφρυνση του χρέους».

Ο κ. Λαφαζάνης επισημαίνει επίσης πως η κυβέρνηση «εξασφάλισε μια καλή αρπαχτή για τις ξένες τράπεζες και εκτέλεσε ένα εγκληματικό συμβόλαιο μεγάλης ληστείας σε βάρος του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού».

Καταλήγοντας, ο γραμματέας της ΛΑΕ χαρακτηρίζει «εξοργιστικό» το ότι «τα παπαγαλάκια του συστήματος πανηγυρίζουν και από πάνω για το επίτευγμα: με μια τόσο γρήγορη κίνηση, τόσοι πολλοί, να χάσουν τόσα πολλά».

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας