Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Tuesday, 16 May 2017 11:21

Λαφαζάνης: Η χώρα έχει εναλλακτική λύση, μην περιμένουμε σωτήρες

Λαφαζάνης: Η χώρα έχει εναλλακτική λύση, μην περιμένουμε σωτήρες

Επίθεση σε Τσίπρα – Τσακαλώτο για τα νέα μέτρα.

Αίθουσα Σύνταξης

Επίθεση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών εξαπολύει ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και κάνει λόγο για τέταρτο καταστροφικό πραξικοπηματικό μνημόνιο. Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση «επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δει φως διεξόδου μέσα στην γερμανική φυλακή της ευρωζώνης, στη νεοφιλελεύθερη ΕΕ και με πολιτικές αποικιοποίησης που υπηρετούν μια διαπλεκόμενη ολιγαρχία».

Ο κ. Λαφαζάνης προσθέτει ότι «σήμερα γύρω από ένα πρόγραμμα ακύρωσης των μνημονίων, τερματισμού της λιτότητας, στήριξης μισθών και συντάξεων, εθνικοποίησης των τραπεζών, διαγραφής του χρέους, μπορεί με την στήριξη του λαού να ανοίξει ένας απόλυτα ρεαλιστικός και εφικτός δρόμος ανάκαμψης, ανόρθωσης, ασφάλειας και ανεξαρτησίας της χώρας».

Καταλήγοντας καλεί σε εξέγερση τον ελληνικό λαό για να μην περάσει το τέταρτο μνημόνιο. «Κανένας στον καναπέ! Τέρμα στην απογοήτευση, τέρμα στη μοιρολατρία και στο τίποτα δεν γίνεται. Η χώρα έχει εναλλακτική λύση. Μην περιμένουμε σωτήρες», υπογραμμίζει.

«Τούτες τις ώρες όλες ανεξαιρέτως οι ριζοσπαστικές δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις χρειάζεται, πέρα από διαφορές, να ενωθούν ως μια γροθιά σε ένα μεγάλο μέτωπο ανατροπής των μνημονίων και προοδευτικής ανορθωτικής πορείας. Δεν περισσεύει κανένας», τονίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας