Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Tuesday, 06 February 2018 08:05

Λοβέρδος για υπόθεση Novartis: Η συμμορία ξεπέρασε ακόμα και τα όρια της γελοιότητας

Λοβέρδος για υπόθεση Novartis: Η συμμορία ξεπέρασε ακόμα και τα όρια της γελοιότητας

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προαναγγέλλει προσφυγή στα δικαστήρια κατά όσων επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική του διαδρομή.

Αίθουσα Σύνταξης

Οξύτατη ήταν η αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου στις διαρροές ότι το όνομά του περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis που στέλνεται στη Βουλή από τον Άρειο Πάγο.

Σε δήλωσή του μετά την προσγείωσή του στην Αμερική όπου βρισκόταν έκανε λόγο για «αθλιότητες-γελοιότητες της συμμορίας» και προανήγγειλε προσφυγή στα δικαστήρια κατά όσων επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική του διαδρομή.

Η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου έχει ως εξής:

Η ηθική εξαχρείωση και ο πολιτικός αμοραλισμός της παρούσας κυβέρνησης έσπασαν όλα τα ρεκόρ που είχαν οι ίδιοι δημιουργήσει. Αυτή την φορά η συμμορία ξεπέρασε ακόμα και τα όρια της γελοιότητας.

Επειδή, όμως, όλες οι ενέργειές μου ως υπουργού υπαγορεύθηκαν αποκλειστικά, μονοσήμαντα και απόλυτα από το δημόσιο συμφέρον, δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτοί που επιχείρησαν ή θα επιχειρήσουν να ρίξουν σκιές στην πολιτική μου διαδρομή θα κληθούν να λογοδοτήσουν εκεί που τους ταιριάζει: στα αρμόδια ποινικά και πολιτικά δικαστήρια.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας