Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Friday, 22 December 2017 08:32

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ- ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΑΛΥΣΣΙΔΑ ...ΜΙΑ!

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ- ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΑΛΥΣΣΙΔΑ ...ΜΙΑ!

Καταιγιστικές εξελίξεις σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΠΑΟ καθόλου τυχαίες.

Γιάννης Ντάσκας

H κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου τεράστια για χρόνια. Φαινόταν ότι η κόντρα οφειλόταν κυρίως στις οικονομικές διαφορές που είχαν απο την περίοδο που ήταν φίλοι, συνεργάτες και εταίροι στον τηλεοπτικό σταθμό του Ομίλου Αλαφούζου και στη συνέχεια στο γεγονός ότι ο πρώτος επένδυσε στον Ολυμπιακό και ο δεύτερος στον Παναθηναϊκό.

Στην κόντρα αυτή αναδείχθηκαν διάφορα διαιτητικά ονόματα ως "εργαλεία" της επικράτησης του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα.
Ενα από αυτά τα ονόματα ήταν το όνομα Αρετόπουλος.
Πέρασαν τα χρόνια και υπήρξαν δυο σοβαρές εξελίξεις στην παντοκρατορία του Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι του Αλαφούζου και του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού.

Α. Η αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών διεθνώς η περίφημη DEA συνέλαβε τους συντελεστές του πλοίου ΝΟΟΡ 1 και μαζί ανακάλυψε 2-3 τόνους ηρωίνη, την μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών αυτής της κατηγορίας (ηρωϊνη) στην Ευρώπη.
Μέσα απο την υπόθεση αυτή η έρευνα έφτασε στους συνεργάτες του Β.Μαρινάκη και εν τέλει μέσα απο τις συχνότητες του Αλαφούζου καταδεικνυόταν ο ίδιος ο Β. Μαρινάκης ως ο εκείνος που πλήρωσε κρίσιμα εμβάσματα για την κίνηση του πλοίου. Στις τεράστιες διαστάσεις της υπόθεσης προστέθηκαν και οι ευθείες καταγγελίες του Πάνου Καμμένου, μέσα στις οποίες ιδιαίτερα τόνιζε την δολοφονία και εξαφάνιση κρίσιμων αλλοδαπών μαρτύρων,τις αλλαγές στις καταθέσεις του πλοιάρχου Γιαννουσάκη κλπ

Αποτέλεσμα εικόνας για DEA

Β. Υπήρξαν έρευνες και τελικά μεγάλες δικογραφίες με κακουργηματικές κατηγορίες ακόμα και για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο με κύριους κατηγορούμενους το λεγόμενο "σύστημα κυριαρχίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού".
Σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο αυτής της διαδρομής κατέστη σαφές ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο πρόεδρος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του Ολυμπιακού "τα βρήκε με τους Αμερικανούς" έδωσε κρίσιμα στοιχεία για τους δυτικούς που ήταν πράκτορες της Σοβιετικής επιρροής και της Ανατολικής Γερμανίας"

Υπόθεση πολύ σοβαρή για τη Δύση, τόση ώστε και σήμερα να συγκλονίζεται η Γερμανία με την αποκάλυψη ότι ο περίφημος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γερμανίας, της Ντόρτουμουντ και της Μπάγερν Μονάχου Ματίας Ζάμερ ήταν πράκτορας των Σοβιετικών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΤΙΑΣ ΖΑΜΕΡ

Ο Σ.Κόκκαλης εξαφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με τον Γιώργο Κορωνιά από το Ελληνικό προσκήνιο και αυτό χρονικά είναι πάνω κάτω το διάστημα αποκάλυψης των παρακολουθήσεων και της δολοφονίας του στελέχους της κινητής τηλεφωνίας (VONTAFON) Τσαλικίδη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΡΩΝΙΑΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σωκρ.Κόκκαλης κινειται άνετα στις ΗΠΑ, δεν μετέχει καθόλου στα του Ολυμπιακού ουσιαστικά παρά την "συνέχεια" που δίνεται με τον γυιό του σε διάφορες θέσεις που έχουν μάλλον διακοσμητικό χαρακτήρα. Σε αυτό το κρίσιμο στάδιο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη σημειώνουμε τις εξής εξελίξεις:

1. Ο Γιάννης Αλαφούζος αποχωρεί ξαφνικά απο τον ΠΑΟ και μιλούν για απόφαση "ξαφνικού θανάτου" του ΠΑΟ ενώ παράλληλα δημιουργεί φανερές γέφυρες ( π.χ.Γ. Παπαχρήστος) με τον Μαρινάκη, ώστε να έχει βάση η φήμολογία ότι "τα βρήκαν".
2. Ο κρίσιμος πλοίαρχος μεταφέρεται απο τις φυλακές των ισοβίων στο Δαφνί υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φημολογία ότι "δίνει στοιχεία"
3. Μέσα που πρόσκεινται στον Β. Μαρινάκη επιτίθενται στον Σωκρ.Κοκκαλη.
4. Η εισαγγελέας που ανέλαβε την υποθεση προχωρεί την έρευνα και στις 18 Δεκεμβρίου καλεί ως ύποπτο τον Β. Μαρινάκη για την υπόθεση του πλοίου, λίγα 24ωρα μετά την άσκηση αναίρεσης κατά Μαρινάκη και άλλων απο τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ.Βουρλιώτη.
5. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναίκός παραμένει ως ακυβέρνητο πλοίο, και η φημολογία ότι θα διαλυθεί, αν δεν παρακληθεί ο Ομιλος Βαρδινογιάννη να τον σώσει οργιάζει ταυτόχρονα με έντονες αντιδράσεις φιλάθλων του ΠΑΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για νορ1

Η 20η Δεκεμβρίου είναι μέρα που θα μείνει έντονα στις δυο πλευρές αυτού του διαχρονικά ονομαζομένου λόφου των "Αιωνίων".

Στην κόκκινη πλευρά η προσωπική τραγωδία του Βαγγ. Μαρινάκη καθώς κλήθηκε στην εισαγγελία για την υπόθεση του ναρκώπλοιου ως ύποπτος και έλαβε προθεσμία για μετά τις γιορτές.

Στην πράσινη πλευρά ο διασυρμός της ομάδας που συνετρίβη με 4-1 απο τον Ερυθρό Αστέρα..συγνώμη την μπλε Λαμία για το κύπελλο.

Οι πράσινοι θεωρούν ότι ο διαιτητής έκανε τη βρόμικη δουλειά και τους τσάκισε.

Αποτέλεσμα εικόνας για διαιτητης αρετοπουλος

Ω των συμπτώσεων!..
Διαιτητής ήταν ο Αρετόπουλος...
Τόσο 'άσχετοι και καχύποπτοι είμαστε να μην θεωρούμε τίποτα τυχαίο από όλα αυτά, αλλά να τα θεωρούμε μια "αναγκαία" αλυσσίδα;

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας