Δευτέρα - 19 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 16 August 2017 16:52

ΜΑΡΤΙΝΗΣ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΛΑΔΩΝΑ!!!

ΜΑΡΤΙΝΗΣ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΛΑΔΩΝΑ!!!

Ολόκληρη η χειρόγραφη "καυτή" επιστολή του στη Βουλή.

Γιάννης Ντάσκας

Να ανοίξουν λογαριασμοί όσων συνεργάστηκαν στο σκάνδαλο "Ερρίκος Ντυνάν" υποδεικνύει με νόημα ο Ανδρέας Μαρτίνης, επι 30 χρόνια "συντονιστής" του σκανδάλου "Ερυθρός Σταυρός - Ερρίκος Ντυνάν".
Την υπόδειξη κάνει με χειρόγραφη επιστολή του, με ημερομηνία 27 Ιουλίου στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία Ανδρέα Μπαλωμενάκη.

Η επιστολή, την οποία παρακάτω δημοσιεύουμε ολόκληρη δεν είχε καμία σχεδόν δημοσιότητα και απο μια απλή ανάγνωσή της θα καταλάβετε το γιατί.

 

Ο Ανδρέας Μαρτίνης που εκβιάζεται στον Κορυδαλλό να μην μιλήσει, με όσα γράφει "καίει" το "Σύστημα Εξουσίας", το οποίο τον κράτησε στη θέση αυτή, του επέτρεψε να πλουτίσει, ώστε να έχει το στόμα "μπουκωμένο", να "μπουκώνει" όσα στόματα μπορεί(το επεχείρησε και με μας) στην πολιτική και στα ΜΜΕ, για να μένουν κλειστά και τώρα με βλακώδη επιχειρήματα του Αδωνη προσπαθεί να τον "πεθάνει" στη φυλακή (όπως τον Π.Ψωμιάδη) ως "μόνο υπεύθυνο" ενός σκανδάλου που είχε πολλούς συνδαιτυμόνες...

Ο Μαρτίνης γράφει ότι είχε φίλους και συνεργάτες στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τώρα του γυρίζουν την πλάτη και στον ΣΥΡΙΖΑ κανέναν, εκτός της μακράς φιλίας και συνεργασίας που είχε με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ποινικολόγο Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Στο σκάνδαλο αυτό εμείς δίναμε επι 20 χρόνια μεγάλη δημοσιότητα και το ίδιο κάναμε με πρωτοσέλιδα και όταν το γραφείο "φίλου και συνεργάτη" του Μαρτίνη μας πήρε το αυτοκίνητο με κατάπτυστη νομικά δικαστική απόφαση, αν και είχαμε πέρα για πέρα δίκιο.

Ο Αδωνης που μας ήξερε καλά γιατί ποτέ δεν ζήτησε στοιχεία, ώστε να αφήσει το νόμο να εφαρμοσθεί την ώρα που παραδικαστικά κυκλώματα μπλόκαραν τα πάντα;

Το άνοιγμα των λογαριασμών προωθεί επίμονα και στο σκάνδαλο αυτό ο Νίκος Νικολόπουλος.


Από τον ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο έντονα το ζήτησε ο εισηγητής στην Επιτροπή, βουλευτής Καρδίτσας Σπύρος Λάππας, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ και βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή.

Αν συνεργαστεί ο Μαρτίνης και "θυμηθεί" σε ποιούς πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους "τάχωνε", τότε είναι πιο εύκολο να βρεθεί άκρη πριν το "σύστημα" μπλοκάρει τα πάντα ή πριν ο Μαρτίνης, με τα πολλά προβλήματα υγείας και τα 76 του χρόνια "τελειώσει", όπως ο Ψωμιάδης, ο Βγενόπουλος κλπ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας