Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Thursday, 31 August 2017 11:32

Με το βλέμμα στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας ο πρωθυπουργός

Με το βλέμμα στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας ο πρωθυπουργός

Επίσκεψη σήμερα στο Impact hub Athens.

Αίθουσα Σύνταξης

Σε σύσκεψη με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στους τομείς της κοινωνικής οικονομίας, της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας θα συμμετέχει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 10:30 θα επισκεφτεί το Impact hub Athens.

Το Impact hub Athens, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, είναι μια δομή που υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών μοντέλων, που έχουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, καθώς και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας