Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Tuesday, 11 July 2017 10:34

Μητρόπουλος: Παρουσιάστηκε και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα το σχέδιο Βαρουφάκη

Μητρόπουλος: Παρουσιάστηκε και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα το σχέδιο Βαρουφάκη

«Σε κάθε περίπτωση τους είπα εγώ ότι είναι ανοησία».

Αίθουσα Σύνταξης

«Το θέμα αυτό είχε έρθει και στην κοινοβουλευτική ομάδα, όπως και στην πολιτική γραμματεία», δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος σχετικά με το σχέδιο για το παράλληλο σύστημα πληρωμών, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης είχε αποκαλύψει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης ως υπουργός Οικονομικών είχε παρουσιάσει στο υπουργικό συμβούλιο το παράλληλο σύστημα πληρωμών. Όπως συμπλήρωσε ο κ. Μητρόπουλος αυτό έγινε τον Μάρτιο του 2015. «Είχε τεθεί το θέμα από αρμοδιότερους στα οικονομικά» τόνισε.

«Σε κάθε περίπτωση τους είπα εγώ ότι είναι ανοησία να λέτε για εναλλακτικά σχέδια, άπαξ και αναγνωρίσατε το χρέος, άπαξ και στείλατε τον λογαριασμό στον λαό» επεσήμανε ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα έπρεπε να λύσουμε το θέμα με το χρέος. Αυτές οι συζητήσεις γινόντουσαν, επιδερμικά και ανούσια, όχι συστηματικά και μάλιστα όλα ήταν εν γνώσει του κ. Πρωθυπουργού και της ηγετικής ομάδας».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας