Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Friday, 08 September 2017 12:10

Μητσοτάκης – Μακρόν: Υποστηρίζουμε διαχρονικά, ενεργά, έμπρακτα τις Ελληνο-γαλλικές σχέσεις

Μητσοτάκης – Μακρόν: Υποστηρίζουμε διαχρονικά, ενεργά, έμπρακτα τις Ελληνο-γαλλικές σχέσεις

«Ήρθε στη χώρα μας για να στηρίξει την Ελλάδα. Και μάλιστα στην αρχή της θητείας του. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αίθουσα Σύνταξης

Με τον τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Emmanuel Macron, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είχα μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Emmanuel Macron», αναφέρει σε δήλωσή του μετά την συνάντηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης «Μιλήσαμε αναλυτικά για όλα τα κρίσιμα θέματα, που αφορούν τη χώρα μας και την Ευρώπη, αλλά και για την ανάγκη εμβάθυνσης της Ευρωζώνης».

«Ο Emmanuel Macron ήρθε στη χώρα μας για να στηρίξει την Ελλάδα. Και μάλιστα στην αρχή της θητείας του. Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό», σημείωσε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του αντιμετωπίζει πάντα θετικά και δημιουργικά τις πρωτοβουλίες που στηρίζουν την Ελλάδα. «Χωρίς υπονόμευση, ιδεοληψία, μικροπολιτικές κριτικές», όπως ανέφερε.

«Είμαστε η παράταξη που βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας.

Η γραμμή μας είναι καθαρή: Πιστεύουμε στις μεγάλες αλλαγές που δημιουργούν νέες ευκαιρίες και περισσότερες δουλειές για όλους.

Διεκδικούμε για την πατρίδα μας ρόλο ισότιμου εταίρου και όχι επαίτη στα ευρωπαϊκά δρώμενα.

Υποστηρίζουμε διαχρονικά, ενεργά, έμπρακτα τις ελληνο-γαλλικές σχέσεις. Και το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον.

Η Γαλλία είναι μια χώρα που μπορεί να συμβάλλει με σημαντικό τρόπο στην επιστροφή της Ελλάδας σε μια σταθερή και ισχυρή ανάπτυξη, κάτι που αποτελεί βασικό, κεντρικό στόχο της πολιτικής μας.

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», τόνισε.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας