Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Wednesday, 25 October 2017 19:50

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ

«Τελικά η εικονική πραγματικότητα είναι κεντρική γραμμή της Κυβέρνησης». «Τρέμει μόνο μη χάσει την εξουσία».

Αίθουσα Σύνταξης

«Η κοινωνία θέλει να γίνει η Ελλάδα κανονική χώρα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό οι πολίτες θέλουν να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για επιτάχυνση του πολιτικού χρόνου «καθώς παρακολουθούμε τον πρωθυπουργό του ψέματος και των φόρων να δημιουργεί νέους μύθους, όπως ότι βγαίνουμε από την κρίση, ότι θα υπάρξει πλεόνασμα και θα μοιραστεί».

«Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κανονική χώρα, γιατί οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν φόρους και ασφαλιστικές υποχρεώσεις», τόνισε.

«Ο κ. Τσίπρας είναι εκείνος που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ», σημείωσε.

Έκανε λόγο για στράγγισμα της οικονομίας με νέους φόρους και εξοντωτικές εισφορές, περικοπές στις συντάξεις και εσωτερική στάση πληρωμών.

Όπως επεσήμανε: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαθεί στη μετάφραση, ως επικεφαλής μιας κυβέρνησης με σημαία ευκαιρίας που τρέμει μόνο μη χάσει την εξουσία».

«Fake news από μια fake Κυβέρνηση» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στα όσα ανέφερε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στα Ιωάννινα. Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον των ΜΜΕ λέγοντας πως «δεν έχουμε το φαινόμενο των "ψευδών" ειδήσεων αλλά των "απελπισμένων" ειδήσεων». «Δεν είναι απλά ψευδείς, αλλά απελπισμένες που δείχνουν ένα σύστημα εξουσίας που προσπαθεί να διατηρήσει την επιρροή του στις πλατιές μάζες», τόνισε.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε fake news τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ισχυρίστηκε ότι όλα πάνε περίφημα.

Τελικά δεν ζει μόνον η Έλενα Κουντουρά σε εικονική πραγματικότητα, αλλά φαίνεται ότι είναι κεντρική γραμμή της Κυβέρνησης...».

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας