Παρασκευή - 19 Ιανουαρίου 2018
Tuesday, 11 April 2017 19:01

Μπακογιάννη: Ο κ. Τσίπρας κάνει ηρωική προσπάθεια να πείσει τους βουλευτές του για τα αντίμετρα

Μπακογιάννη: Ο κ. Τσίπρας κάνει ηρωική προσπάθεια να πείσει τους βουλευτές του για τα αντίμετρα

«Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι αυτό το οποίο βιώνουμε είναι αχρείαστα μέτρα 3,6 δισ.».

Αίθουσα Σύνταξης

«Οι εταίροι δεν θα αλλάξουν τη στάση τους αναφορικά με το χρέος και μάλιστα σε μία προεκλογική περίοδο για αρκετές χώρες της ευρωζώνης», δήλωσε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον realfm 97,8 για το ελληνικό χρέος καθώς και για την χθεσινή συνάντηση Λαγκάρντ-Μέρκελ ανέφερε: «Η ιστορία του χρέους ξεκινάει από το 2012 με δεσμεύσεις τις οποίες είχαν αναλάβει οι εταίροι μας. Από το 2012 μέχρι σήμερα αυτές οι δεσμεύσεις δεν έχουν υλοποιηθεί και σήμερα με την κατάσταση η οποία υπάρχει και τη γενικότερη εσωτερική διαδικασία εκλογική την οποία έχουν διάφορες χώρες, αίσθησή μου είναι ότι θα προχωρήσουν, πέραν των ευχών που θα κάνουν, σε ουσιαστική λύση που ελπίζω ότι θα υπάρξει αργότερα, όταν θα τελειώσει το πρόγραμμα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτή ήταν η πάγια θέση τους και δεν έχω την αίσθηση ότι θα αλλάξει σε προεκλογική περίοδο αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό και όλα αυτά τα οποία λέγονται έχουν πάρα πολύ λίγη σημασία δυστυχώς. Ο κ. Τσίπρας κάνει μία ηρωική προσπάθεια να πείσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχουν αντίμετρα, ότι θα υπάρξουν μέτρα για το χρέος, ότι, ότι, ότι... Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι αυτό το οποίο βιώνουμε είναι αχρείαστα μέτρα 3,6 δισ.».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας