Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Monday, 27 November 2017 09:47

Μπακογιάννη: Στόχος ένα ευρύτατο μέτωπο που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση

Μπακογιάννη: Στόχος ένα ευρύτατο μέτωπο που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση

Η βουλευτής της ΝΔ αποκλείει «στην παρούσα φάση» μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αίθουσα Σύνταξης

«Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ευρύτατου Ελληνικού Μετώπου, το οποίο είναι αποφασισμένο να βγάλει την χώρα από την κρίση», τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής.

Η βουλευτής της ΝΔ αποκλείει «στην παρούσα φάση» μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως σημειώνει «διαφέρουμε έτη φωτός στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την Ελλάδα του αύριο».

Για το Μητρώο Στελεχών υπογραμμίζει ότι το «στη ΝΔ γίνεται σήμερα μια τεράστια προσπάθεια ανανέωσης και με ανθρώπους εκτός πολιτικής, ανατρέποντας την εικόνα του club των ολίγων εκλεκτών».

Σχολιάζοντας, την προειδοποίηση του Νίκου Κοτζιά προς τον Ανδρέα Λοβέρδο για φυλάκιση εξαιτίας της κατοχής απόρρητων εγγράφων, η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει ότι «ο νόμος περί κατασκοπείας εφαρμόστηκε για τελευταία φορά στον Μπελογιάννη». «Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση», συμπληρώνει, «απειλείται βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου με φυλάκιση 10 ετών, επειδή έδωσε στη Βουλή έγγραφα με στοιχεία για μια υπόθεση με οσμή σκανδάλου».

Κάνει λόγο για «υπαρκτό και πανθομολογούμενο» αίσθημα των πολιτών και χαρακτηρίζει «θλιβερό και εξοργιστικό» ο πρωθυπουργός «επικαλείται στοιχεία του πρώτου εξαμήνου και να τα συγκρίνει με τα στοιχεία ενός ολόκληρου χρόνου».

Τέλος, αναφερόμενη στην άδεια Κουφοντίνα σημειώνει ότι «κάναμε κριτική στην απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών και διερωτηθήκαμε τι άλλαξε από την προηγουμένη απόφαση η οποία έκρινε ότι ο κ. Κουφοντίνας δεν έχει μεταμεληθεί και εξακολουθεί να έχει τις ίδιες απόψεις οι οποίες τον οδήγησαν στη δολοφονία 11 ανθρώπων»

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας