Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 02 June 2017 11:02

Ν. Παππάς: «Καθαρές κουβέντες. Ή στηρίζει η Νέα Δημοκρατία την αναδιάρθρωση του χρέους χωρίς αστερίσκους ή κάτι άλλο κρύβει

Ν. Παππάς: «Καθαρές κουβέντες. Ή στηρίζει η Νέα Δημοκρατία την αναδιάρθρωση του χρέους χωρίς αστερίσκους ή κάτι άλλο κρύβει

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης της Καρδίτσας, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Δυτική Θεσσαλία.

Αίθουσα Σύνταξης

«Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν την ευκαιρία να φορέσουν επιτέλους τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ανέφερε:

1.Για τη στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους: «Οφείλει η αντιπολίτευση -και ιδιαιτέρως η αξιωματική αντιπολίτευση- να πάρει καθαρή θέση. Ήρθε η ώρα να μας πει αν στηρίζει την εθνική θέση, όπως έχει διαμορφωθεί, για την ανάγκη αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ώστε να ομαλοποιηθεί η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας».

Συμπλήρωσε, μάλιστα: «Καθαρές κουβέντες. Ή στηρίζει η Νέα Δημοκρατία την αναδιάρθρωση του χρέους χωρίς αστερίσκους ή κάτι άλλο κρύβει. Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν την ευκαιρία να φορέσουν επιτέλους τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

2.Για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης:

«Γίνεται πλέον συνείδηση όλων, ακόμη των επιχειρηματικών ομίλων, ότι η ιδιοκτησία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δεν μπορεί να συνυπάρχει με “δανεικά με αέρα”, με απλήρωτους εργαζόμενους και χωρίς επενδύσεις».
Προσέθεσε, δε, ότι «Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, πέρυσι το καλοκαίρι, απέδειξε ότι υπάρχουν κεφάλαια που μπορούν να επενδυθούν και τα οποία μπορούν να στηρίξουν το οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Οι εποχές που οι ιδιοκτήτες σήκωναν το τηλέφωνο και ζητούσαν πολιτική παρέμβαση στις τράπεζες για “δάνεια με αέρα”, ώστε να μη βάλουν το χέρι στην τσέπη, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Το πρόγραμμα του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, συνεχίζεται και θα πραγματοποιήσει σήμερα συναντήσεις με φορείς των Τρικάλων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας