Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 12 May 2017 11:37

Να πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής έντασης στο ΠΑΣΟΚ ζητά ο Κεγκέρογλου

Να πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής έντασης στο ΠΑΣΟΚ ζητά ο Κεγκέρογλου

«Δεν επιτρέπεται να προκαλούμε το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν την παράταξη».

Αίθουσα Σύνταξης

Σε πυροσβεστική παρέμβαση για να πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής έντασης, προχώρησε με δήλωσή του ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Δεν επιτρέπεται να προκαλούμε το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν την παράταξη και να κλονίζουμε την εμπιστοσύνη τους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιτρέπουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους τη στρέβλωση των θεμιτών διαφωνιών, ούτε όμως τα «μικρά» να διαμορφώνουν αρνητικά την εικόνα μας», τονίζει ο κ. Κεγκέρογλου.

Σύμφωνα με τον κ. Κεγκέρογλου «δεν υπάρχει δικαιολογία για κανένα, ούτε δικαιούμαστε να απογοητεύουμε αυτούς που περιμένουν από εμάς. Ας κατεβάσουμε όλοι τους τόνους, δεν έχουν νόημα οι άγονες αντιπαραθέσεις», επισημαίνει απευθυνόμενος προς όλες τις πλευρές, εγκαλώντας τη κυβέρνηση, ότι «οδηγεί τη χώρα σε συνεχή αδιέξοδα και το μεγάλο χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα και τον λαό που υποφέρει από τα επώδυνα μέτρα, είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής».

Ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καλεί όλα τα στελέχη να εργαστούν με τη πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, τα συλλογικά όργανα και για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και τα προτάγματα της παράταξης, που θα αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη σε καθοριστικό φορέα για θετικές εξελίξεις στο τόπο μας.

«Άλλωστε, μπροστά μας για όσους ειλικρινά το επιθυμούν, είναι οι ανοικτές διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου, όπου μπορούμε να καταθέσουμε όλες και όλοι τις ιδέες, τις θέσεις και τις απόψεις μας, χωρίς να ξεχνάμε ότι απαιτείται σύνθεση και ενότητα στη λήψη των αποφάσεων και συλλογικότητα στην δράση», καταλήγει ο κ. Κεγκέρογλου.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας