Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Monday, 17 July 2017 09:36

ΝΔ για Βαρουφάκη: Αναγκαιότητα να υπάρξει εξεταστική επιτροπή

ΝΔ για Βαρουφάκη: Αναγκαιότητα να υπάρξει εξεταστική επιτροπή

«Οι ευθύνες τους, στη συνείδηση των πολιτών, δεν παραγράφονται ποτέ».

Αίθουσα Σύνταξης

Απάντηση σε όσα είπε χθές το πρωί ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρουφάκης για το παράλληλο σύστημα πληρωμών και το παράλληλο νόμισμα έδωσε με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Οι νέες σημερινές δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα να υπάρξει εξεταστική επιτροπή που θα φέρει στο φως όλη την αλήθεια. Για όσα προετοίμαζε ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του. Μόνο έτσι θα μάθουμε τι ακριβώς έκαναν, που το πληρώνουμε τόσο ακριβά για πολλά χρόνια» αναφέρει το κόμμα και συνεχίζει:

«Είναι πλέον σαφές ότι η προετοιμασία για παράλληλο νόμισμα και οι πολιτικές που μπορούσαν να οδηγήσουν σε έξοδο από την ευρωζώνη ήταν επιλογή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό της. Και πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ευθύνες τους, στη συνείδηση των πολιτών, δεν παραγράφονται ποτέ».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας