Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 30 June 2017 10:26

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει δείξει πως έχει ιδεολογική αλλεργία στις μεταρρυθμίσεις

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει δείξει πως έχει ιδεολογική αλλεργία στις μεταρρυθμίσεις

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κινείται σε μία δική του πραγματικότητα».

Αίθουσα Σύνταξης

«Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κινείται στη δική του πραγματικότητα, πολύ μακριά από όσα βιώνουν οι πολίτες» τονίζει η ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Economist.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει δείξει αλλεργία ιδεολογική απέναντι στις μεταρρυθμίσεις, πως καταδιώκει την υγιή επιχειρηματικότητα, πως γυρίζει την παιδεία μας πολλές δεκαετίες πίσω και πως επιβάλλει διαρκείς φορολογικές επιβαρύνσεις.

«Για όλους αυτούς τους λόγους είναι μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να οδηγήσει σε δυναμική επανεκκίνηση την οικονομία και τη χώρα σε έξοδο από την κρίση. Αδυνατεί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμβάλει θετικά στις προοπτικές της χώρας. Είναι μια κυβέρνηση ανίκανη να ξεκολλήσει από το χθες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας