Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 09 October 2017 09:25

ΝΔ κατά Τόσκα για την επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες και σφυριά

ΝΔ κατά Τόσκα για την επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες και σφυριά

Στο στόχαστρο τα γραφεία του Κέντρου Πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών.

Αίθουσα Σύνταξης

«Η ανοχή της Κυβέρνησης και του κ. Τόσκα προσωπικά στις καταδρομικές εφόδους του Ρουβικώνα έχει ξεπεράσει κάθε όριο», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη νέα επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στα γραφεία του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, «ο κατ’ ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες για ποιο λόγο επιτρέπει σε ακραίες ομάδες να καταλαμβάνουν δημόσιες υπηρεσίες, να γελοιοποιούν το Κοινοβούλιο, να φθάνουν μέχρι το γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης και να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και εκείνος να σφυρίζει αδιάφορα.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό το ξεχαρβάλωμα που ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών θα σταματήσει αμέσως με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Σημειώνεται πως ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την επίθεση, αναρτώντας στο διαδίκτυο το παρακάτω βίντεο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας