Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 27 October 2017 09:18

ΝΔ: Ο Βερναρδάκης ομολογεί ότι η κυβέρνηση «φακελώνει» τους πολίτες

ΝΔ: Ο Βερναρδάκης ομολογεί ότι η κυβέρνηση «φακελώνει» τους πολίτες

«Το είδαμε και αυτό. Ο Υπουργός Επικρατείας ομολογεί ότι η Κυβέρνηση φακελώνει τους πολίτες», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, μετά από ανάρτηση του Χριστόφορου Βερναρδάκη στον λογαριασμό του στο Facebook.

Αίθουσα Σύνταξης

Η ανάρτηση του υπουργού που προκάλεσε την αντίδραση της Πειραιώς

Ειδικότερα, η ΝΔ σημειώνει: «Μετά την γνωστή απόπειρα χειραγώγησης των ερευνών και τις στημένες δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου, επιβεβαιώνεται - και μάλιστα αρμοδίως - ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί τους λογαριασμούς των πολιτών στα Social Media.

Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης παραδέχεται ότι η Κυβέρνηση κρατά αρχείο, φακελώνοντας τους πολίτες ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω.

Το επόμενο βήμα θα είναι να εκδώσουν και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, με βάση τα posts των πολιτών στο Facebook και το Twitter».

Στην ανάρτησή του, ο κ. Βερναρδάκης έγραφε πως «το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σώου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς».

ver

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας