Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 05 April 2017 11:05

ΝΔ: Ο Τσίπρας διαπραγματεύεται με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Ο Τσίπρας διαπραγματεύεται με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στην κυβέρνηση μετά το δημοσίευμα των FT.

Αίθουσα Σύνταξης

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times, εξαπολύει η ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι «αποδεικνύει ότι ο κ. Τσίπρας για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι η διατήρηση της εξουσίας του και το πολιτικό του μέλλον».

Η ΝΔ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κινείται με κριτήριο το πολιτικό κόστος και τις εσωτερικές ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ. »Γι' αυτό διαπραγματεύεται τη συμφωνία με τις διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ουσιαστικά με τους εταίρους της χώρας. Η συνεχής καθυστέρηση βουλιάζει την οικονομία και την κοινωνία στην αβεβαιότητα» καταλήγει η ΝΔ.

Το δημοσίευμα

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απέρριψε μία συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους πιστωτές τον περασμένο μήνα, μετά από τις έντονες αντιδράσεις υψηλόβαθμων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, έγραψαν οι Financial Times.

Η εφημερίδα δημοσίευσε και δήλωση «πρώην ακτιβιστή του ΣΥΡΙΖΑ» ο οποίος ανέφερε ότι το «κόστος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα μπορούσε να στείλει το κόμμα στα μονοψήφια ποσοστά του παρελθόντος.Ήταν μία συμφωνία που δεν θα μπορούσαν να καταπιούν».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας