Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 20 January 2018 08:24

ΝΔ: Υπάρχει ή όχι ενιαία κυβερνητική πρόταση για το Σκοπιανό;

ΝΔ: Υπάρχει ή όχι ενιαία κυβερνητική πρόταση για το Σκοπιανό;

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Αντιμετωπίζει ανεύθυνα, επιπόλαια και τυχοδιωκτικά ακόμη και τα εθνικά θέματα.

Αίθουσα Σύνταξης

Επίθεση σε Τσίπρα από την Πειραιώς.

Για ανευθυνότητα, επιπολαιότητα και τυχοδιωκτισμό κατηγορεί η ΝΔ τον Πρωθυπουργό μετά την ομιλία Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπής του κόμματος του. «Αυτό αποδεικνύεται από το διχαστικό του ύφος ακόμα και όταν μιλάει για τα εθνικά θέματα σημείωσε η ΝΔ. 

Η Πειραιώς υποστήριξε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε και πάλι τον κ. Μητσοτάκη ως εν ενεργεία πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι «θα πρέπει να κάνει... λίγη υπομονή».

«Ο κ. Τσίπρας μίλησε επί μια ώρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να απαντήσει στο βασικό ερώτημα που έχουν οι πολίτες: Υπάρχει ή όχι ενιαία κυβερνητική πρόταση για το Σκοπιανό; », αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ .

«Από το γεγονός ότι δεν απάντησε σε αυτό το βασικό ερώτημα, αλλά και από το σύνηθες διχαστικό ύφος του, γίνεται ξεκάθαρο ποιος αντιμετωπίζει ανεύθυνα, επιπόλαια και τυχοδιωκτικά ακόμη και τα εθνικά θέματα.

Υ.Γ.: Καθώς ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε και πάλι τον κ. Μητσοτάκη ως εν ενεργεία πρωθυπουργό του συνιστούμε να κάνει απλώς λίγη υπομονή», αναφέρει η ΝΔ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας