Πέμπτη - 18 Ιανουαρίου 2018
Sunday, 31 December 2017 12:04

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Τσίπρας δήλωνε ότι «η Ελλάδα σέβεται τη διάκριση των εξουσιών»

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Τσίπρας δήλωνε ότι «η Ελλάδα σέβεται τη διάκριση των εξουσιών»

«Για ποιο λόγο η κυβέρνηση υπέβαλε αίτημα ακύρωσης ασύλου;»

Αίθουσα Σύνταξης

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας παίρνει θέση στην αίτηση της κυβέρνησης να ακυρωθεί η χορήγηση ασύλου στον έναν εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών.

«“Ως κράτος δικαίου η Ελλάδα σέβεται την διάκριση των εξουσιών” και “πράττει τα δέοντα για να έχουν δίκαιη δίκη” οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί δήλωσε προσφάτως ο κ. Αλ. Τσίπρας και μάλιστα παρουσία του Τούρκου Προέδρου κ. Ταγίπ Ερντογάν», υπενθυμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και καταλήγει, αναφέροντας ότι «κατόπιν τούτου το ερώτημα που έχουν οι πολίτες και οφείλει να απαντήσει ο πρωθυπουργός είναι αυτονόητο: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση υπέβαλε σήμερα αίτηση ακύρωσης κατά της χορήγησης πολιτικού ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Προσφυγών για τον πρώτο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς;».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας