Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Friday, 17 November 2017 09:51

Νικολόπουλος: Προέχει η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου

Νικολόπουλος: Προέχει η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου

«Ο εφιάλτης αυτή τη φορά ήρθε στον τόπο μας με τη μορφή νερού».

Αίθουσα Σύνταξης

Για την καταστροφική θεομηνία στη δυτική Αττική τοποθετήθηκε μέσω δηλώσεών του ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «ο εφιάλτης αυτή τη φορά ήρθε στον τόπο μας με τη μορφή νερού», ενώ υπογράμμισε ότι «αυτή τη στιγμή προέχουν οι άνθρωποι και η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου».

Ο κ. Νικολόπουλος κάλεσε το σύνολο της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού να παρέμβουν για τη διάσωση και περίθαλψη των πολιτών στις πληγείσες περιοχές, ενώ εξέφρασε και τη λύπη του για τις μεγάλες ανθρώπινες απώλειες.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τόσα θύματα από μια θεομηνία στην Ελλάδα… Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν και να επιλυθούν στη συνέχεια, όμως κάθε απώλεια ανθρώπινης ζωής είναι απλά αναντικατάστατη. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και πιστεύω πως όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να μην κινδυνεύσουν και άλλοι άνθρωποι», κατέληξε.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας