Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 03 February 2018 15:13

Νίκος Νικολόπουλος: Η Ιστορία, που έχει δώσει εντολή στον λαό να προστατεύσει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, δεν συγχωρεί!

Νίκος Νικολόπουλος: Η Ιστορία, που έχει δώσει εντολή στον λαό να προστατεύσει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, δεν συγχωρεί!

Με αφορμή το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Αίθουσα Σύνταξης

«Η Ελλάδα στο Σύνταγμα σηκώνει τη Μακεδονία στους ώμους της και ο λαός οδηγεί την διαπραγμάτευση, για την ονοματοδοσία του κρατιδίου των Σκοπίων, στα χέρια του.
Έχοντας ως αδιάψευστο δεδομένο το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, προσδοκάμε ότι στο Σύνταγμα η παλλαϊκή συμμετοχή θα προσλάβει χαρακτήρα δημοψηφίσματος!

Το γεγονός ότι δεν γίνεται νύξη από το «κατευθυνόμενο» πολιτικό σύστημα και το διεφθαρμένο μιντιακό καθεστώς σε προσφυγή στον κυρίαρχο λαό, φανερώνει το φόβο και τον πανικό του.
Ο κυρίαρχος λαός, όμως, δεν θα επιτρέψει παραποίηση και βιασμό της βούλησής του.
Το 80% των Ελλήνων πατριωτών απαιτεί η διαπραγμάτευση με τα Σκόπια να έχει ως αφετηρία τον αποκλεισμό της λέξης Μακεδονία ή παραγώγων της, από τις διαβουλεύσεις.

Η ιστορία μας ούτε παραχαράσσεται, ούτε σκυλεύεται από «ψευτομακεδόνες» και από τον εξώφθαλμα και προκλητικά μεροληπτικό ειδικό διαπραγματευτή Μάθιου Νίμιτς.

Αντέξαμε σωρεία μνημονίων, ο λαός επωμίσθηκε όλο το βάρος της μνημονιακής λαίλαπας, εξαιτίας των απάνθρωπων μέτρων που επέβαλαν στη χώρα μας οι «σαράφηδες» του Βερολίνου και των Βρυξελλών και εξαιτίας του εγχώριου, διεφθαρμένου και σάπιου, εν πολλοίς, πολιτικομιντιακού συστήματος, όμως «παράδοση» της Μακεδονίας δεν ανέχεται και δεν αντέχεται!

Αυτό είναι το μυριόστομο μήνυμα που θα δοθεί σε λίγες ώρες στην πλατεία Συντάγματος.
Είναι η ώρα που το «ΟΧΙ» αυτή τη φορά θα είναι «ΟΧΙ» και «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»!
Είναι η ώρα, που οι Έλληνες πατριώτες απαιτούν να μην παρερμηνευτεί και να μην αποτελέσει αντικείμενο ποταπής κομματικής εκμετάλλευσης η βροντώδης παρουσία τους στο συλλαλητήριο. Και ας μην τολμήσουν, όσοι καραδοκούν, να ερεθίσουν το θυμικό του και να φαλκιδεύσουν τη βούλησή του.
Στο Σύνταγμα, συντεταγμένα οι διαδηλωτές θα βρεθούμε μόνο ως Έλληνες.

Δεν χωράνε ανάμεσα μας πατριδοκάπηλοι, καιροσκόποι, κομματική πλασιέ, φασίστες και εθνομηδενιστές.
Υπ’ αυτή την έννοια η Πολιτεία οφείλει να κάνει το αυτονόητο χρέος της, διαφυλάσσοντας και προστατεύοντας την παρουσία του λαού στην πιο ιστορική έκφραση της βούλησής του, σ’ αυτή την πρώτη 20ετία του 21ου αιώνα.

Γιατί η ιστορία, που έχει δώσει εντολή στο λαό να προστατεύσει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, δεν συγχωρεί»!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας