Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 16 March 2017 11:48

Νότης Μαριάς:«Δε λέει τίποτα αυτό που συνέβη στην Ολλανδία.

Νότης Μαριάς:«Δε λέει τίποτα αυτό που συνέβη στην Ολλανδία.

Αν συνεχίσει η Ευρώπη αυτή την τακτική που έχει, να είναι μακριά από του λαούς, τα προβλήματα θα συνεχίσουν» εκτιμάει μέσω των Alpha 96,5 και Alpha 989 o Νότης Μαριάς, ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, επικεφαλής του πολιτικού κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες.

Αίθουσα Σύνταξης

Μάλιστα θεωρεί πως η νίκη των κατεστημένων, με την επανεκλογή του Μαρκ Ρούτε στην Ολλανδία, είναι πρόσκαιρη και δεν εξασφαλίζει θετικές αλλαγές για το σύνολο της Ευρώπης.

Επιπλέον, ο ευρωβουλευτής εκτιμά ότι η στάση του πρωθυπουργού απέναντι στην Τουρκία «έδωσε πόντους» στην επανεκλογή του, προσεγγίζοντας μεγάλο αριθμό νέων ψηφοφόρων, ενώ ακόμη σχολιάζει ότι ο παλιός πολιτικός κόσμος έχει θορυβηθεί από την άνοδο των δυνάμεων της άκρας δεξιάς.

Ακόμη, ο κ. Μαριάς σχολιάζει τον εξαγγελθέντα σχεδιασμό δια στόματος Άνγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ για Ευρώπη πολλών ταχυτήτων, υπογραμμίζοντας πως η Ευρώπη αποσκοπεί να οδηγήσει ορισμένες χώρες στη β’ εθνική: «Σε μια Ευρώπη δεν μπορείς να έχεις χώρες, οι οποίες θα είναι προνομιούχες και κάποιες που θα υπηρετούν το σκληρό πυρήνα».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας