Πέμπτη - 18 Ιανουαρίου 2018
Saturday, 30 December 2017 13:37

Ντόρα:Δεν γίνεται σε εθνικό θέμα να έχουμε 2 διαφορετικές θέσεις

Ντόρα:Δεν γίνεται σε εθνικό θέμα να έχουμε 2 διαφορετικές θέσεις

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι «προσέρχεται σε διαπραγμάτευση για ένα εθνικό θέμα με δύο διαφορετικές θέσεις».

Αίθουσα Σύνταξης

«Έχουμε μία κυβέρνηση που προσέρχεται σε διαπραγμάτευση για ένα εθνικό θέμα με δύο διαφορετικές θέσεις. Με ποια θέση διαπραγματεύεται σήμερα η κυβέρνηση; Να βγει να την πει σήμερα στον ελληνικό λαό ο κ. Τζανακόπουλος», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις, αναρτώντας αποσπάσματά τους και στο Twitter.

«Εάν πάει η κυβέρνηση σε διαπραγμάτευση χωρίς να έχει εθνική θέση, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης εάν πάει διχασμένη στη διαπραγμάτευση γι΄αυτό το εθνικό θέμα», σημείωσε επίσης και συμπλήρωσε: «Η ΝΔ δε θα ψηφίσει οποιαδήποτε λύση φέρει μεμονωμένα ένα κόμμα. Θα εξετάσει το σύνολο της διαπραγμάτευσης και το αποτέλεσμα που θα φέρει συνολικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ στη Βουλή».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας