Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 11 September 2017 10:28

Ο κ. Τσίπρας είναι για την Ελλάδα ο τυφώνας Ίρμα

Ο κ. Τσίπρας είναι για την Ελλάδα ο τυφώνας Ίρμα

«Ειπώθηκαν τόσα και τέτοια ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις».

Αίθουσα Σύνταξης

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλας σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δεν είναι ικανή και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσει στη χώρα ενώ τόνισε πως ο κ. Τσίπρας από την ΔΕΘ για ακόμη μία φορά προχώρησε σε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει.

«Λυπάμαι που θα το πω αλλά από το στόμα του πρωθυπουργού ειπώθηκαν τόσα και τέτοια ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε ακόμη πως: «Το επενδυτικό κρεσέντο έρχονται να γίνουν η αποχώρηση για την ElDorado και η Ελληνικό ΑΕ να μπλοκάρει ως επένδυση για λόγους αρχαιολογικούς. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην επίσκεψή του στους εργαζομένους τόνισε πως εμείς στηρίζουμε καθαρά και χωρίς αστερίσκους τις επενδύσεις και εννοείται και την επένδυση στις Σκουριές.

Η κυβέρνηση έχει σοβαρό πρόβλημα με την ελεύθερη οικονομία και τις επενδύσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ο δημιουργός της γενιάς των 360 ευρώ. Όσο έχουν ισχύσει όλες του οι υποσχέσεις από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά άλλο τόσο θα ισχύσουν και οι νέες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ότι ο τυφώνας Ίρμα για τις ΗΠΑ, καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας