Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 31 March 2017 14:58

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ...ΒΟΥΛΗ!

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ...ΒΟΥΛΗ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες και ρεπορτάζ για μια ξαφνική και σπάνια κίνηση του πρώην προέδρου...

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ντάσκας, Κώστας Ντέμος

Ενας -ένας οι σωτήρες της χώρας σκάνε μύτη στο κέντρο της σκηνής...
μετά τον Κώστα Σημίτη που εμφανίστηκε στον Παύλο και στη Σία για να δηλώσει ανήσυχος για την καταστροφική πορεία της χώρας, έσκασε μύτη και ο Κάρολος Παπούλιας. Πολιτικός που επίσης θεωρείται θαυμαστής της γερμανικής πολιτικής "σχολής".

Κατά τις πληροφορίες μας ο Κάρολος τον τελευταίο καιρό εκφράζει κι αυτός ανησυχία για την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, ενώ δέχεται πιέσεις απο "κέντρα" να βγει στο κέντρο της σκηνής και να κάνει δηλώσεις "συνετισμού, σωφρονισμού κλπ" της σημερινής κυβέρνησης.


Κατά τις πληροφορίες μας πιέζεται για δηλώσεις ανάλογες του Κ.Σημίτη, ώστε αυτές να λειτουργήσουν σαν αντίβαρο στην σιωπή Καραμανλή, ο οποίος και τον είχε επιλέξει (για λόγους ισορροπίας με τη Γερμανία, προφανώς) ως πρόεδρο της Δημοκρατίας, θέση στην οποία κάθισε για 10 χρόνια και δεν μπορούμε να θυμηθούμε κάτι που να μας έμεινε απο αυτήν την τεράστια θητεία.


Μέχρι τώρα ο Κάρολος αντιστέκεται στις πιέσεις, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα αντέξει(δεδομένης της προχωρημένης ηλικίας του...) για πού ακόμα...

Καθώς τις τελευταίες ημέρες είχαμε -και έχουμε -στραμμένη την προσοχή μας στους συνομιλητές"καταπιεστές" του Κάρολου δεν δυσκολευτήκαμε να τον εντοπίσουμε σε μία απο τις σπάνιες εμφανίσεις του δίπλα στη Βουλή.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε είναι "ντοκουμέντα" στα ntokoumenta.gr.


Ο Κάρολος Παπούλιας κάθεται σε εμφανή θέση απέναντι από τη Βουλή και "σφυγμομετρά" την κοινή γνώμη, πριν αποφασίσει αν θα βγάλει προς τα έξω την ανησυχία που του... ζητούν οι συνομιλητές να έχει.


Η εμφανής θέση των πολιτικών σε ανάλογες περιπτώσεις αποσκοπεί στο να "μετρήσουν" αντιδράσεις των πολιτών. Δηλαδή πόσοι θα σπεύσουν για καλά λόγια, πόσοι θα δείξουν με κάποια τρόπο δυσφορία ή οργή κλπ.

Δεν γνωρίζουμε τις "εισπράξεις" του Καρόλου...Οση ώρα κάναμε ρεπορτάζ δεν είδαμε "ανταπόκριση" του κόσμου, αλλά δεν είμαστε δα και ..."σφυγμομέτρες"


Από τη στάση του πρώην προέδρου στις επόμενες ημέρες θα φανεί η "αξία των εκτιμήσεων και των πληροφοριών που προαναφέρουμε...

                                         Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή

 

                               Με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

 

 

                                Με τον πρώην πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά

 

                             Με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας