Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Tuesday, 05 December 2017 11:41

Ο Κωνσταντινέας για τον καβγά με τον Άδωνι: «Ας κρίνει ο κόσμος το πολιτικό ήθος του καθενός»

Ο Κωνσταντινέας για τον καβγά με τον Άδωνι: «Ας κρίνει ο κόσμος το πολιτικό ήθος του καθενός»

Έβγαλε μια φωτογραφία του πολιτικού του αντιπάλου με τη γυναίκα του και τον χαρακτήρισε «λιάρδα» κατά την διάρκεια τηλεοπτικής αντιπαράθεσης.

Αίθουσα Σύνταξης

Αμετανόητος για τον καβγά με τον Άδωνι Γεωργιάδη εμφανίστηκε μερικές ώρες αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του Ant1, όπου τα πράγματα «ξέφυγαν» σε μια συζήτηση που ήταν έντονη και μάλλον εκτός «πολιτικού πολιτισμού» από την αρχή. Όταν όμως ο Πέτρος Κωνσταντινέας έβγαλε από τα χαρτιά του μια φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη με την Ευγενία Μανωλίδου και δήλωσε ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν «λιάρδα», η κατάσταση κόντεψε να βγει εκτός ελέγχου. Η ένταση ανέβηκε στα ύψη, οι δυο τους ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε από τη θέση του και μπήκε ανάμεσά τους, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Λίγο αργότερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κύριος Κωνσταντινέας έδειξε πως δεν μετάνιωσε για τίποτα και μάλιστα ζήτησε να κρίνει ο κόσμος το πολιτικό ήθος του καθενός: «Όσον αφορά τα περί λογαριασμών και των απειλών του Άδωνι... Ένα έχω να πω! Το ήθος του καθενός ξεκινά από τα μικρά και καταλήγει στα  μεγάλα... Ας κρίνει ο κόσμος το πολιτικό ήθος του καθενός!», έγραψε χαρακτηριστικά. Παρόμοια ήταν η στάση του και σε τηλεοπτική του εμφάνιση το ίδιο απόγευμα στο SBC, όπου χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως «το μεγαλύτερο ταλέντο στο Twitter και στο facebook», αρνούμενος πάντως να παραδεχθεί εάν έσφαλε ή όχι.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας