Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Thursday, 30 November 2017 11:23

Ο Μητσοτάκης για δεύτερη φορά στη Μάνδρα Αττικής

Ο Μητσοτάκης για δεύτερη φορά στη Μάνδρα Αττικής

Τις περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία επισκέφθηκε  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αίθουσα Σύνταξης

 κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες που είδαν όλη τους τη ζωή και τα υπάρχοντα να χάνονται μέσα σε λίγες ώρες και είδε τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στη χθεσινή εισήγησή του στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των καταστροφών στη Δυτική Αττική, υπογραμμίζοντας πως εντός της εβδομάδας θα δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που σύστησε η Νέα Δημοκρατία, για να μελετήσει τα αίτια αυτής της πρωτοφανούς τραγωδίας.

Μετά τη συνάντησή του με την δήμαρχο της πόλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό της Μάνδρας. Στην πλημμύρα που θρηνήσαμε 23 θύματα».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ακόμη ότι είναι «προτεραιότητα να πάρουν το έκτακτο επίδομα, να προχωρήσουν τα έργα υποδομής και σε σε απόλυτη προτεραιότητα είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι υπάρχουν ευθύνες για το γεγονός ότι δεν έγιναν τα αντιπλημμυρικά αυτά έργα.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΝΔΡΑΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΝΔΡΑΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΝΔΡΑΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΝΔΡΑ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας