Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 30 November -0001 02:00

Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΗ ΣΕ ΚΟΤΕΡΟ...

Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΗ ΣΕ ΚΟΤΕΡΟ...

Τα σφοδρά πυρά στη δημοσιογραφία θέλουν και επιδέξιους ...φραγμούς.

Γιάννης Ντάσκας

Οι δημοσιογράφοι εργάζονται και σε γραφεία Τύπου και αναλαμβάνουν την ευθύνη επικοινωνίας εταιρειών κλπ
Σε όλα υπάρχει βέβαια μέτρο και δεοντολογία.
Ο δημοσιογράφος για να μην γίνεται "οργανέτο", για να μην γίνεται εκβιαστής και να παραμένει απλά εργαζόμενος στο δημοσιογραφικό λειτούργημα πρέπει να αμείβεται ανάλογα με την εργασία του.
Και η δημοσιογραφική εργασία δεν έχει ποτέ και σε καμία απολύτως θέση αμοιβές που να μπορούν να δικαιολογούν βίλες και ακριβά αυτοκίνητα και υπηρετικό προσωπικό και πολυτελή ιδιωτικά σχολεία σε χρόνους ρεκορ.

Related image

Εκτός αν συνοδεύονται από υψηλότατες αργομισθίες και ταυτόχρονα μεγάλα δώρα η προιόντα εκβιασμού.
Ψάξτε γυρω σας πόσοι αυτοπροσδιορίζονται ως δημοσιογράφοι και έχουν όλα τα προαναφερόμενα.
Υστερα ψάξτε μήπως αυτή η θέση η δική μας είναι λανθασμένη και είναι δυνατή η απόκτηση όλων αυτών σε χρόνους ρεκόρ απο καθαρές δημοσιογραφικές αμοιβές.

Related image

Υπάρχουν πολλοί που αυτοπροσδιροίζονται ως δημοσιογράφοι και μπερδεύουν την τσέπη τους με εκείνη των επιχειρηματιών ή τα σπίτια τους με εκείνα των επιχειρηματιών με τους οποίους μπορεί και να συνεργάζονται. Και τους βρίσκει κανείς καθημερινά σε τέτοιες βίλες ή σε κότερα.
Και δηλώνουν ταυτόχρονα ότι υπηρετούν τους ανήμπορους και αδύναμους,η υπεράσπιση των οποίων είναι πρώτιστο καθήκον της δημοιογραφίας
Αυτό το μπέρδεμα όμως το παθαίνουν λίγοι.
Δεν βρίσκει κανείς συχνά δημοσιογράφους σε κότερα και αραχτούς σε βίλες επιχειρηματιών εκτός ολίγων που ζουν μόνο σε βίλες, κότερα, Μύκονο, Πάρο κλπ και δηλώνουν υπερασπιστές των ανήμπορων και αδύναμων.

Related image

Ο ΔΟΛ, δηλαδή ο Οργανισμός Λαμπράκη επι χρόνια πολλά ήταν ένας Δούρειος Ιππος της διαπλοκής. Την ώρα που σάρωνε βραβεία δημοσιογραφίας ήταν το κύριο στήριγμα της διαπλοκής, των νταβατζήδων, των καρτέλ κλπ
Η περιουσιακή κατάσταση του ίδιου του Ψυχάρη και ορισμένων στελεχών του άφησε και εμάς με το στόμα ανοιχτό, αν και είμαστε υποψιασμένοι.

Λογικα ασχολήθηκε μαζί του η Δικαιοσύνη και συνέταξε φοβερό και τρομερό πόρισμα για την περιουσία, για εξωχώριες, για βίλες κλπ.
Το ερώτημα που μας απασχολούσε όταν αποκαλύφθηκαν είναι το κατα πόσο έχουν ευθύνη για τη σιωπή τους τα δεξιά και αριστερά χέρια του Ψυχάρη.
Δηλαδή πώς μπορούσε να βγάζει τόση γλώσσα για τους άλλους το δεξί του χέρι ο Γιώργης Παπαχρήστος και δεν έβγαζε την ίδια γλώσσα και για τον Ψυχάρη, ή δεν έφευγε απο εκεί για να δείξει ότι δεν είναι ίδιος.
Τον τελευταίο καιρό ο Γιώργης Παπαχρήστος άνοιξε σφοδρές μάζες με στελέχη της κυβέρνησης και εκείνοι του ανταποδίδουν συχνά τα πυρά.

Related image

Δεν ξέρουμε το πόσο συχνά ο Γιώργης Παπαχρήστος βρίσκεται σε κότερα και αν έχει περιουσία σοβαρή που να μην δικαιολογείται από τα χρόνια της δημοσιογραφικής του πορείας, ούτε υιοθετούμε άκριτα όσα γράφονται και λέγονται για τον ίδιο και άλλους.
Ομως τα σφοδρά πυρά που ανταλλάσσει με τον Πάυλο Πολλάκη εδώ και πολύ καιρό απασχολούν πια έντονα την κοινή γνώμη και δημιουργούν εικόνα που πρέπει να ξεκαθαρίσει για να είναι αντιληπτό στην κοινή γνώμη σε ποιό πεδίο, ποιάς δημοσιογραφικής λειτουργίας κινείται ο Γιώργης Παπαχρήστος με δεδομένη την θητεία του στο ΔΟΛ και τον γλωσσοδλέτη που είχε όλα αυτά τα χρονια των οικονομικών εγκλημάτων στο ΔΟΛ στις κυβερνήσεις της διαπλοκής κλπ.

Ιδού τι έγραψε ο Παύλος Πολλακης στον Γιώργη και στη συνέχεια ακολουθεί το βιογραφικό του Γιώργη, στο οποίο ξέχασε να συμπεριλάβει μια κατά τη γνώμη μας πολύ σημαντική "λεπτομέρεια" για το ξεκίνημα της καριέρας του:

ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΗ

 

"Άκου πληρωμένη γραφίδα της διαπλοκής ,λιβανιστήρι του Σημίτη και του Μητσοτακη ,αρθρογράφε των Μαρινακειων ΝΕΩΝ ,αισχρέ λασπολόγε που τολμάς και με πιάνεις στο στόμα σου με ειρωνικους χαρακτηρισμούς ,που ακούς στο όνομα ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :

1) το ξερω οτι σας ακυρώνεται το αφήγημα της καταστροφής της δημοσιας υγείας -εσενα και όλων των ομοίων σου- οταν δημοσιεύονται περιπτώσεις όπως αυτή που κοινοποίησα για το νοςοκομειο Μολαων οπου πολίτες εκφράζουν τα ευχαριστήρια και την ευγνωμοσύνη τους για τις υπηρεςιες περίθαλψης που έλαβαν (και μαλιςτα απο ενα νοσοκομείο που πριν 3-4 χρονια ήθελαν να το κλείσουν και εσυ παπαγάλε της διαπλοκής τους κράταγες τοτε φανάρι)

2)Γι αυτο προσπάθησες σαν Οχιά να δαγκώσεις σημερα δημοσιεύοντας στη στήλη σου στα ΝΕΑ μια ιστορια για κακή αντιμετωπιςη -λέει-στο νοσοκομείο της Συρου που ήσουν αυτόπτης μάρτυς -λέει -..

3)Εγω αυτή την ιστορια λοιπον που έγραψες για την αντιμετώπιση φίλου σου στο νοσοκομείο της Σύρου και στην οποία έδωσες μελοδραματική χροιά (ενω τελικα δεν ειχε τιποτα ) και ειρωνεύεσαι και υποτιμάς ανθρώπους εργαζόμενους στα νοςοκομεια που ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ,μπορει να έγειραν κανα μισάωρο σε φορείο του ΤΕΠ απο την κούραση ,θα την βάλω στον τοίχο μου και θα βγάλουν όλοι τα συμπεράσματα τους

Image result for κοτερο παπαχρηστος

4)ΕΣΥ ομως "δημοσιογράφε" θελω να βάλεις αυριο στη σελίδα σου στα ΝΕΑ δυο φωτογραφιες που μου εςτειλαν πριν λιγο καιρο κάποιοι άσπονδοι σου φίλοι και οι οποιες σε δείχνουν στη γ Μαρινα Γλυφαδας στο κρουιζερ (με αγγλική σημαία) ενος διευθυντικού στελέχους μεγάλης ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ που αναχωρήσατε για προορισμό σε κοντινό νησί .Απ οτι μαθαίνω το κάνετε συχνά ,για να πνίξεις τη πίκρα σου προφανως ,που κυβερνά ο Τσιπρας και οι ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ....

5)ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ να διευκρινίσεις αυριο στη στήλη σου ,αν "το πρωτο νοσοκομείο που βρήκατε μπροςτα σας " οταν φτάσατε στην αθηνα με το Καραβι απο τη Σύρο ,όπως γράφεις,ηταν η ιδιωτική Κλινικη που διευθύνει ο ιδιοκτήτης του κρουιζερ που κανεις τις βολτίτσες σου ,(ειναι και κοντά στο λιμάνι του Πειραια...) ετςι για να καταλάβουν όλοι την αντικειμενικότητα της δηλητηριασμένης πένας σου και την αξια των γραφομένων σου !!!!!

ΥΓ 1μήπως εισαι και σύμβουλος διαφήμισης και επικοινωνίας εκει ;;

Υγ2 Είχες γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν αντίστοιχα ξεράσματα εναντιον μου, αλλα δεν σου ειχα απαντηςει γιατι το φωνάζεις πως εισαι άχρηστος και σάπιος και δεν ήθελα να σου δωςω αξια .

Σημερα με πείραξε ομως που ειρωνεύτηκες κατι που δεν μπορείς ουτε να νιώσεις ουτε να καταλαβεις :την κούραση ενος γιατρού η νοσηλευτή των ΤΕΠ ενος δημοσίου νοσοκομείου που εχει ξενυχτήσει όλο το βράδυ στο πόστο του αντιμετωπίζοντας αρρώστους ,τραυματίες κλπ και στις έξι το πρωι που εχει κόψει η κίνηση έπεσε να ξεκουραστεί σε φορείο η εξεταστικό κρεββάτι μεςα στο χωρο της εφημερίας φορώντας τη στολή του για να ειναι ΕΚΕΙ αν έρθει κάποιος άλλος ασθενης μεχρι τις 7.30 που αλλάζει η βάρδια και έρχονται οι πρωινοί!!!!!!

Image result for πολακης

Αυτο Παπαχρήστο το λένε αλτρουισμό και καθήκον ,λειτούργημα και προσφορά ...Αλλά δεν εχεις ουτε τα νευρωνικα κυκλώματα στον εγκέφαλο ,ουτε έβγαλες με κόπο το ψωμί σου για να μπορείς να καταλαβεις τέτοιες έννοιες και ΑΞΙΕΣ ....
Γι αυτο μουρμού κι αχνιά "λιβανιστήρι" της σαπίλας ....

Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ

Ο Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος γεννήθηκε στα Γιάννενα και σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ.

Image result for παπαχρηστος

Εργάζεται ως πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Τα Νέα και συνεργάζεται με το ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ και το συνδρομητικό κανάλι Supersport, όπου επιμελείται και παρουσιάζει επί οκτώ χρόνια την εκπομπή V.I.P.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1976 από το περιοδικό Αθηνόραμα, και εργάστηκε κατά σειρά στις εφημερίδες Εξόρμηση, Βραδυνή, Ελεύθερη Γνώμη, Ποντίκι, Βήμα, στα περιοδικά Ταχυδρόμος και ΝΙΤΡΟ, και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει ασχοληθεί με τα περισσότερα είδη ρεπορτάζ, από το αθλητικό και το πολιτιστικό, μέχρι το ελεύθερο κοινωνικό και το κοινοβουλευτικό.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και έχει βραβευτεί το 1999 με το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για το ρεπορτάζ της χρονιάς (υπόθεση Οτσαλάν).

Το πρώτο του μυθιστόρημα Σκιές στο Περιστύλιο που κυκλοφόρησε το 1999 ήταν για πολλούς μήνες μπεστ σέλερ και έγινε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά το 2001.
Το 2000 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του Παράλληλες Σχέσεις - και τα δύο από τις εκδόσεις Λιβάνη.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας