Κυριακή - 25 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 25 September 2017 21:01

Όχι σε εξεταστική για Καμμένο

Όχι σε εξεταστική για Καμμένο

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής απορρίφθηκε από τις ψήφους των κυβερνητικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Αίθουσα Σύνταξης

Την απόφαση να μην συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για τα τηλεφωνήματα του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον καταδικασμένο σε ισόβια για την υπόθεση του Noor 1 έλαβε κατά πλειοψηφία η Βουλή. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε της σημερινής συζήτησης έλαβαν μέρος 273 βουλευτές εκ των οποίων οι 151 είπαν «όχι» στο αίτημα της αντιπολίτευσης να παραπεμφθεί σε εξεταστική ο Πάνος Καμμένος έναντι 122 βουλευτών της αντιπολίτευσης που ζήτησαν να ελεγχθούν περαιτέρω οι χειρισμοί του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας:

Ψήφισαν συνολικά 273 βουλευτές, απουσίαζαν 27

Υπερ της διερεύνησης της υπόθεσης ψήφισαν 122 βουλευτές των Κοινοβουλευτικών ομάδων της ΝΔ, της ΔΗΣΥ, του ΚΚΕ, του Ποταμιού και της ΧΑ.

Κατά της διερεύνησης ψήφισαν 151 βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Από την διαδικασία απουσίαζε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ενωσης Κεντρώων. Επίσης, από την πλειοψηφία απουσίαζε ο ασθενής Χριστόφορος Παπαδόπουλος ενώ δεν ψήφισε και ο Πάνος Καμμένος.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας