Πέμπτη - 18 Ιανουαρίου 2018
Sunday, 23 July 2017 11:22

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορούν

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορούν

Η έκθεση του ΔΝΤ ενισχύει τις ανησυχίες για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και ακυρώνει το τεχνητό κλίμα που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση.

Αίθουσα Σύνταξης

Πολλά μέτρα ζητείται να έρθουν νωρίτερα, ενώ τα περιβόητα αντίμετρα της κυβερνητικής προπαγάνδας πάνε από το 2023 και βλέπουμε... Επισημαίνεται επίσης κάτι που θα έπρεπε και η ίδια η κυβέρνηση να τονίζει αντί να πανηγυρίζει: ότι δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν τόσο υψηλά πλεονάσματα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρά το τεχνητό κλίμα που καλλιεργεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθημερινά αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Οι θέσεις της για την πορεία της χώρας είναι τριτοκοσμικές. Και το μόνο σχέδιο που είχαν ήταν αυτό που αποκαλύπτουν κομμάτι-κομμάτι οι κύριοι Λαφαζάνης και Βαρουφάκης. Της Ελλάδας της δραχμής.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας