Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Friday, 13 October 2017 10:09

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: "ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ!"

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: "ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ!"

Άλλη διάσταση και τροπή στη δολοφονία με δήλωση της θείας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στα "NTOKOUMENTA.GR".

Γιάννης Ντάσκας

Τελείως διαφορετική διάσταση για τον τρόπο και τις συνθήκες δολοφονίας δίνει με δήλωσή της η θεία του τραγικού Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Οπως έγραψαν απο την πρώτη στιγμή ΜΟΝΟ τα "Ντοκουμέντα" ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος γυιός του αείμνηστου Νώντα ήταν πρωτος εξάδελφος του επίσης πασίγνωστου δικηγόρου και συμπροέδρου του Ελληνοβρεταννικού Επιμελητηρίου Χάρη Οικονόπουλου, τελευταίου εκδότη της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".

Η μητέρα του Χάρη Οικονομόπουλου, αδελφή του Νώντα Ζαφειρόπουλου με δήλωσή της (κατά παράκλησή μας) στα "Ντοκουμέντα" αποκαλύπτει(η οικογένεια είχε σπεύσει στο γραφείο της δολοφονίας αμέσως) ότι οι δολοφόνοι δεν ήταν "οργισμένοι πελάτες", όπως δείχνει η "εικόνα" των δήθεν ποινικών εκτελεστών που προβάλλεται απο ορισμένες κατευθύνσεις.

Οι δολοφόνοι έδρασαν με απόλυτη ψυχραιμία, συγκέντρωσαν τους εργαζόμενους στο γραφείο και τους κλειδωσαν σε ένα απο τα πολλά δωμάτια γραφεία του ιδιόκτητου κτηρίου και με σιγαστήρα εκτέλεσαν τον μεγαλοδικηγόρο, χειριστή πολύ -πολύ-πολύ σοβαρών υποθέσεων, οι οποίες αφορούν σε τεράστιες διαμάχες γύρω απο πολιτικά, επιχειρηματικά και ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ συμφέροντα.

Ιδού η δήλωση της κ. Ντάνας Οικονομοπουλου-Ζαφειροπούλου στα "Ντοκουμέντα":

"Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυό αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του.
Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιός Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του.
Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια.
Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2017
Ντάνα Ζαφειροπούλου - Οικονομοπούλου".

Image result for ΝΤΑΝΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥΟι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ειναι στο παρασκήνιο καταιγιστικές και στην υπόθεση συνεργάζονται και η Ασφάλεια Αττικής και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Ηδη ερευνώνται με προσοχή τα τηλέφωνα και οι κάμερες στο γραφείο του μεγαλοδικηγόρου καθώς είναι πολύ πιθανόν με τις νέες τεχνολογίες να μιλήσουν και ιδιαίτερα να προσδιορίσουν τους χώρους από τους οποίους έγιναν επικοινωνίες με το θύμα, με άλλους που είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας κλπ

Οι υποθέσεις που χειρίστηκε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος (πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 23 και 18 ετών) είναι τόσο σοβαρές (εξοπλιστικά, στημένοι αγώνες, αθλητικό-πολιτικό-επιχειρηματικό παρασκήνιο και προσκήνιο, υπόθεση Φλώρου στο σκάνδαλο ΔΕΗ με απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου της ΔΕΗ Αντωνόπουλου, Ομόλογα κ.α.) ώστε η πολύ στενά συνδεόμενη με την οικογένεια βουλευτίνα Ελίζα Βόζεμπεργκ έκανε δήλωση ότι "κάποιοι ήθελαν να κλείσουν το στόμα για όσα γνώριζε".

Ο πατέρας Νώντας Ζαφειρόπουλος ήταν έντονα πολιτικοποιημένο πρόσωπο (Δικηγορικό Σύλλογο, Νέα Δημοκρατία, ΜΜΕ) και ακριβώς τα ίδια χνάρια ακολούθησε και το θύμα της δολοφονίας.

Κατά πληροφορίες 5-6 μεγάλα δικηγορικά γραφεία τα οποία χειρίζονται τέτοιες κρίσιμες για μεγάλα συμφέροντα υποθέσεις και μάλιστα με παρουσία εκεί στενών συγγενών δικαστών ειδοποιήθηκαν να προσέχουν και τη σκιά τους στο επόμενο διάστημα, καθώς ήδη υπάρχουν στην Αστυνομία ενδείξεις ότι άνοιξε κύκλος και δεν μπήκε "τελεία"...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας