Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 18 August 2017 10:38

Οικονόμου: Μορφή χιονοστιβάδας τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας

Οικονόμου: Μορφή χιονοστιβάδας τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας

«Οι πολίτες πλέον αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση έχει μόνο το ρόλο του θεατή».

Αίθουσα Σύνταξης

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο στόλος του ΕΚΑΒ, όπως έγιναν γνωστά μέσα από την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρεται ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου.

«Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον τα προβλήματα στο χώρο της δημόσιας υγείας με ευθύνη της δήθεν κοινωνικά ευαίσθητης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» γράφει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου, επισημαίνοντας ότι «Οι πολίτες πλέον αντιλαμβάνονται ότι η Κυβέρνηση έχει μόνο το ρόλο του θεατή!».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ η επιχειρησιακή κατάσταση του ΕΚΑΒ βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, ειδικά στις περιοχές που ξέσπασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές.

Σε πολλές περιοχές μάλιστα ο στόλος του ΕΚΑΒ είναι στη συντριπτική του πλειοψηφία ακινητοποιημένος.

Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία: Σε όλο τον νομό Αττικής το τετραήμερο του Δεκαπενταύγουστου επιχειρούσαν 45 - 48 ασθενοφόρα πρωί - απόγευμα και μόλις 25 - 27 τη νύχτα, ενώ 60 οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα με βλάβες.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί τα σοβαρά προβλήματα που απαιτούν λύση εδώ και τώρα.

Οι πολίτες πλέον αντιλαμβάνονται ότι η Κυβέρνηση έχει μόνο το ρόλο του θεατή!».

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας