Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Wednesday, 21 June 2017 08:47

Οικονόμου: Ψηλά η υγεία στην ατζέντα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ

Οικονόμου: Ψηλά η υγεία στην ατζέντα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ

«Ολοκληρώνεται το σχέδιο μας».

Αίθουσα Σύνταξης

«Η υγεία βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ και επιθυμία μας είναι τα θέματα της υγείας να τα έχουμε σε υψηλή προτεραιότητα, γιατί έτσι αρμόζει στον Έλληνα φορολογούμενο», σημείωσε από τα Γρεβενά ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή του, Ιάσωνα Φωτήλα, ολοκλήρωσαν πριν από λίγο με την επίσκεψη τους στο νοσοκομείο των Γρεβενών, την διήμερη περιοδεία τους στις νοσοκομειακές μονάδες και τα κέντρα υγείας της Δυτικής Μακεδονίας.

Σε λίγο διάστημα ολοκληρώνονται οι περιοδείες του κλιμακίου στις εγκαταστάσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας της χώρας και, όπως σημείωσε ο Βασίλης Οικονόμου, «ολοκληρώνεται ταυτόχρονα και το σχέδιο της ΝΔ που ετοιμάζουμε για την υγεία».

Ο Ιάσων Φωτήλας από πλευράς του, διαπίστωσε ότι πολλές νοσοκομειακές μονάδες έχουν σημαντικά προβλήματα και λειτουργούν «χάρις στον υπερβάλλοντα ζήλο γιατρών και νοσηλευτών». Επεσήμανε ότι «μιλάμε με όλους τους ανθρώπους που υπηρετούν στο σύστημα Υγείας και επιθυμούμε να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την μεταρρύθμιση στην υγεία που έπρεπε να’ χει γίνει τα προηγούμενα χρόνια».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας