Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 09 October 2017 11:12

ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΕΚΡΟ π. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ -ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΒΙΛΕΣ, ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ...

ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΕΚΡΟ π. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ -ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΒΙΛΕΣ, ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ...

Αλλο Αγγλία, άλλο Ψωροκώσταινα με "προσωπικά δεδομένα".

Γιάννης Ντάσκας

Προσέξτε τις διαφορές μεταξύ της πολιτισμένης Ελλάδας με τις Ανεξάρτητες Αρχές και τους πολιτικούς που έχουν θεσπίσει και "προσωπικά δεδομένα" για να μην μαθαίνουν οι πολίτες ποιοί είναι αυτοί που δικάζονται, αυτοί που ερευνώνται, αυτοί που καταδικάζονται σε πρώτο η δεύτερο βαθμό.

Οχι γιατί δεν θέλουν να παραβιαστεί το ιερό δικαίωμα του τεκμηρίου αθωότητας.
Αυτό το προσταεύουν οι δυτικές κοινωνίες που είναι και πιο ανοιχτές και πιο δημοκρατικές και πιο ανεκτικές, και πιο επιεικείς από την Ελλάδα.
Η μυστικότητα τους χρειάζεται για να μην πάει, όποιος γνωρίζει και δώσει στοιχεία, Να μην πάρει θάρρος, όποιος πιέζεται και εκβιάζεται από το μιζαδόρο και πάει και καταγγείλει ή παύσει να δίνει.

Image result for ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προχθές ανακοινώθηκε στην Μεγ. Βρετανία ότι ένας πρωθυπουργός ερευνάται για το αν είχε αποπλανήσει καμιά 10αριά παιδάκια ήλικίας γύρω στα 10-12 χρονια.
Και ο Αστυνόμος της περιοχής Γουίλτσιρ είπε ότι η έρευνα θα γινόταν για να προσαχθεί σε δημόσια δίκη, αλλά υπο μια προυπόθεση.
Αυτή η "λεπτομέρεια" είναι ότι δεν θα γίνει έρευνα προσαγωγής σε δίκη γιατί ο πρώην πρωθυπουργός δεν ...ζει πιά εδώ και πολλά χρόνια!
Πέθανε πριν ...12 χρόνια. Αλλά το όνομά του το ανακοίνωσαν κανονικά.

Image result for εντουάρντ χιθ

Αφορά τον Εντουαρντ Χήθ, τον πρωθυπουργό που έβαλε τη Βρετανία στην Ευρωπαϊκή Ενωση και αυτόν που παρέδωσε την ηγεσία του Κόμματός του (Συντηρητικού) στην Μάργκαρετ Θάτσερ.
Γιατί το ανακοίνωσαν τότε δημόσια;
Μα για να πάρουν θάρρος οι άνθρωποι που γνωρίζουν η αποπλανήθηκαν ως παιδιά και να πάνε να δώσουν στοιχεία.

Το ίδιο έκανε και Ελβετός Εισαγγελέας της περιοχής Σεν Γκάλεν, ανακοινώνοντας ότι μια γυναίκα 65 ετών κατέθεσε μήνυση κατά του διάσημου σκηνοθέτη και ηθοποιού Ρομάν Πολάνσκι και υποστήριξε ότι την αποπλάνησε πριν ....52 χρόνια.

Image result for ρομαν πολανσκι

Και στην περίπτωση αυτή η σκοπιμότητα είναι μήπως κανείς γνωρίζει κάτι παραπάνω να πάει να καταθέσει.
Τα συγκρίνουμε αυτά με την ελληνική πραγματικότητα.

Στη Χαλκιδική δεν ανακοινώνεται το όνομα υψηλόβαθμου στελέχους της κρατικής μηχανής που βρέθηκε με 750 χιλιάρικα αδικαιολόγητα.

Image result for ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Υπαλλήλου που έχει μισθό 1.100 ευρώ και διαθέτει τετραώροφη βίλα, Πόρσε Καγέν αυτοκίνητο και ένας ξυπόλητος στενός συγγενής του έχει εργοστάσιο στην περιοχή...

Image result for ΒΙΛΕς ΣΕ ΔΑΣΟΣ

Γιατί δεν ανακοινώνεται;

Μα διότι μέχρι και πέρυσι ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος τον διόριζε και είναι ακόμα πρόεδρος σε κρίσιμες επιτροπές. Άλλος Αντιπεριφερειάρχης τον διόριζε επίσης.

Image result for PORT KARRAS

Θα μας πει κάποιος εισαγγελέας με ποιούς όρους γίνεται η δίκη στις 17 Οκτωβρίου για το Πόρτο Καρράς;

Δεν ήξεραν;
Δεν διάβαζαν χρόοοονια για σκάνδαλα;
Δεν ρωτούσαν ποιοί,πού,πότε,πως;

Image result for ΠΟΡΣΕ ΚΑΓΙΕΝ

Ας δεχθούμε ότι δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν διάβασαν.Γιατί τώρα δεν ζητούν με ανακοινώσεις "οποιος ξέρει κάτι, όποιος έχει εκβιαστεί, όποιος έχει πληρώσει να πάει να καταθέσει"
Οπως μας είπε πρώην βουλευτής της περιοχής όλοι φοβούνται ότι θα έρθει η σειρά και άλλων, αν πάρει θάρρος ο κόσμος και μιλάει.
Στελέχη του ΙΚΑ έχουν στην Χαλκιδική τεράστιες επιχειρήσεις ξενοδοχειακών μονάδων και ελέγχονται στα μουλωχτά, ώστε να μπορέσουν να σκεπαστούν οι αποκαλύψεις από το φοβερό παραδικαστικό κύκλωμα που δρά χρόνια μεταξύ Χαλκιδικής-Θεσσαλονίκης, όλοι το γνωρίζουν, αλλά δεν τολμά να μιλήσει κανείς...

Related image

Τα τελευταία δυο χρόνια, αυτή η κυβέρνηση έχει δώσει θάρρος σε υπηρεσίες και δικαστικούς να σχηματίσουν δικογραφίες. Και σχηματίζονται για σοβαρότατες υποθέσεις σε πολλά μέρη.

Στη Λαμία ο ίδιος ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης ξεφώνισε δικαστικούς λειτουργούς για ολιγωρίες και αποκάλυψε μόνος του φοβερά σκάνδαλα εκατομμυρίων στο ΔΙΠΕΘΕ και αλλού και ως μέτοχος της Συνεταιριστικής Τράπεζας μιλάει ανοιχτά για το σκάνδαλο.

Image result for ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τα δήθεν προσωπικά δεδομένα επέτρεψαν σε πρώην Υπουργό να κρατήσει στην ανωνυμία φοβερή υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, ακόμα και όταν έφτασε στο ακροατήριο και εκεί μετά ...10 χρόνια αγώνων την καθάρισε μια μια νομικά κατάπτυστη δικαστική απόφαση.
Τα δήθεν προσωπικά δεδομένα θα κρατήσουν στην ανωνυμία και τους εκατοντάδες διωκόμενους ζάμπλουτους δημοσίους υπαλλήλους, εκβιαστές κλπ, οι πολίτες που εκβιάστηκαν, απειλήθηκαν κλπ δεν θα μάθουν ότι ερευνώνται οι υπάλληλοι αυτοί και τα παραδικαστικά θα τους "καθαρίσουν"...

Image result for ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ετσι στην απολίτιστη Βρετανία ανακοινώνουν το όνομα νεκρού πρώην πρωθυπουργού με λευκό ποινικό μητρώο και καλούν πολίτες να καταθέσουν.
Στην Ελλάδα ο δημόσιος υπάλληλος κυκλοφορεί θρασύτατα με το Καγέν και την 4όροφη βίλα γιατί προφανώς γνωρίζει ότι "θα καθαρίσει" για να μην μιλήσει και για άλλλους....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας