Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 13 April 2017 10:29

ΠΑΣΟΚ: Τα πρωτογενή πλεονάσματα τροφοδοτήθηκαν από την αφαίμαξη εργαζομένων και εργοδοτών

ΠΑΣΟΚ: Τα πρωτογενή πλεονάσματα τροφοδοτήθηκαν από την αφαίμαξη εργαζομένων και εργοδοτών

Το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε απάντηση-σχόλιο στη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης με αιχμή την αξιολόγηση και τη πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Αίθουσα Σύνταξης

Επίθεση στην κυβέρνηση.

«Όσες εξεταστικές και να κάνει ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύψει ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα τροφοδοτήθηκαν κυρίως από την αφαίμαξη εργαζομένων και εργοδοτών.

Όσα εγκαίνια έργων που πολέμησε και να κάνει δε μπορεί να αναστήσει την ελπίδα που στέρησε από τον Ελληνικό λαό. Όσες αριστερές κορώνες κι αν εκστομίσει δεν θα πάψει να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι έδωσε τα πάντα στους δανειστές για να μείνει στην εξουσία», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ, ενώ υποστηρίζει ότι η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα μείνει στην Ιστορία για τις συστηματικά λάθος επιλογές με τις ευλογίες των δανειστών.

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι κανένας πολίτης δεν ενδιαφέρεται για τη μακροβιότητα της Κυβέρνησης εκτός από τους 153 Βουλευτές της και μερικές χιλιάδες μετακλητούς υπαλλήλους και αναφέρει πως οι πολίτες θέλουν βελτίωση στη ζωή τους, ελπίδα και προοπτική ότι ακριβώς δε μπορεί να τους δώσει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. «Όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο», καταλήγει.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας