Πέμπτη - 18 Ιανουαρίου 2018
Tuesday, 26 December 2017 14:44

Παυλόπουλος: Σημαντικό βήμα για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Αλβανία

Παυλόπουλος: Σημαντικό βήμα για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Αλβανία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο είχε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αίθουσα Σύνταξης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, είχε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε στον αρχιεπίσκοπο τις θερμές ευχές του για την εορτή των Χριστουγέννων και την ειλικρινή ικανοποίησή του για την προς αυτόν χορήγηση της αλβανικής ιθαγένειας, ενέργεια η οποία επισφραγίζει την πολύχρονη υποδειγματική συμπεριφορά του και ως εν τοις πράγμασι πολίτη της Αλβανίας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς αύριο, Τρίτη (26/12), με τον Αλβανό ομόλογό του, Ιλίρ Μέτα, προκειμένου να του εκφράσει σχετικώς τις θερμές του ευχαριστίες, καθώς η πρωτοβουλία αυτή του Αλβανού προέδρου συνιστά, επιπλέον, ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ουσιαστικής βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας