Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 27 January 2018 08:58

Πέτσας: Ο Τσίπρας πολλαπλασιάζει τους δημόσιους υπαλλήλους υπερφορολογώντας

Πέτσας: Ο Τσίπρας πολλαπλασιάζει τους δημόσιους υπαλλήλους υπερφορολογώντας

«Είμαστε στον πάτο, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε αν δεν κάνουμε κάτι».

Αίθουσα Σύνταξης

«Ο Τσίπρας πολλαπλασιάζει τους δημόσιους υπαλλήλους υπερφορολογώντας» δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος Δημοσιονομικής Πολιτικής του προέδρου της ΝΔ, Στέλιος Πέτσας.

«Είμαστε στον πάτο, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε αν δεν κάνουμε κάτι δραματικά διαφορετικό, χρειάζεται φιλελεύθερη επανάσταση. Μπορούμε με αυτή τη φορολογία να προχωρήσουμε μπροστά;» επισήμανε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι η ανάταξη της οικονομίας επείγει, και δεν περισσεύει πια χρόνος. «Κυριαρχούν τάσεις ακραίας φοροδιαφυγής που θα αυξηθούν και το 2018» είπε.

Όπως εξήγησε ο κ. Πέτσας, οι εταίροι ενδιαφέρονται για την υλοποίηση των δημοσιονομικών στόχων , ο πρωθυπουργός πολλαπλασιάζει τους δημόσιους υπαλλήλους με υπερφορολόγηση, και οι εταίροι τον αφήνουν.

«Οι αυξημένες εισφορές και φόροι οδηγούν σε αυξημένη φοροδιαφυγή (…) η ΝΔ έχει ως στόχο τη μείωση των φόρων και των εισφορών με προοδευτική κλίμακα» εξήγησε.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας