Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Sunday, 26 November 2017 09:13

Πολάκης: Δεν μπορούν να διανοηθούν κάποιοι ότι κλείνουν δουλειές χωρίς μίζες

Πολάκης: Δεν μπορούν να διανοηθούν κάποιοι ότι κλείνουν δουλειές χωρίς μίζες

«Η ΠΟΕΔΗΝ δημοσιεύει fake news και διοργανώνει fake διαδηλώσεις».

Αίθουσα Σύνταξης

Το αίσθημα και το αποτέλεσμα της τελικής ατιμωρησίας δημιουργεί ο τρόπος που δουλεύει «εδώ και πάρα πολλά χρόνια» το σύστημα της Δικαιοσύνης, τόνισε με δηλώσεις του ο Παύλος Πολάκης.

Όπως σημειώνει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», έχουν διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη υποθέσεις διαφθοράς στον χώρο της Υγείας, «αλλά κάποιοι εισαγγελείς δεν τις προχωρούν, βρίσκονται στα συρτάρια».

Ο κ. Πολάκης ασκεί κριτική στην ΠΟΕΔΗΝ λέγοντας ότι «δημοσιεύει fake news και διοργανώνει fake διαδηλώσεις...», ενώ «ο τρόπος της είναι οργανικό στοιχείο της γραμμής της “αριστερής παρένθεσης”».

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την επισκευή των F-16 και την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο Ειδήσεων, τις αποδίδει σε «συγκεκριμένο σύστημα συμφερόντων», καθώς όπως τονίζει «δεν μπορούν να διανοηθούν κάποιοι ότι κλείνουν δουλειές χωρίς να πέφτουν μίζες σε πολιτικά πρόσωπα», ενώ ταυτόχρονα «στοχοποιούν τον μικρό εταίρο της κυβέρνησης, ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες πτώσης της».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας