Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Sunday, 04 June 2017 13:41

Ποτάμι για κυβέρνηση: Yes στο εξωτερικό – κομματικό κράτος στο εσωτερικό

Ποτάμι για κυβέρνηση: Yes στο εξωτερικό – κομματικό κράτος στο εσωτερικό

Ανακοίνωση με αιχμές κατά της κυβέρνησης εξέδωσε το Ποτάμι, μέσω της οποίας κάνει λόγο για ψέματα που γέμισε τον ελληνικό πριν τις εκλογές και μετά από αυτές έπαιξε για μήνες το παιγνίδι της δραχμής, έκλεισε τις τράπεζες και έσυρε τη χώρα σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα».

Αίθουσα Σύνταξης

Επίσης, κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για στροφή 180, με πολιτική «Yes στο εξωτερικό - κομματικό κράτος στο εσωτερικό», ενώ τονίζει ότι «χρησιμοποιούν άλλα λεξικά από αυτά που χρησιμοποιούν οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο κ. Τσίπρας ξαφνικά ανακάλυψε ότι η έξοδος από την κρίση δεν είναι πολιτικός στόχος αλλά είναι εθνικός στόχος. Μόνο που τόσα χρόνια ο ίδιος, μαζί με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του, υπηρετούν ταπεινούς πολιτικούς στόχους και τίποτε άλλο.

Για να γίνουν κυβέρνηση γέμισαν τον κόσμο ψέματα, ενίσχυσαν τις πιο ακραίες αντιδράσεις και πέταξαν τόνους λάσπη στους πολίτες που αντιστάθηκαν στον λαϊκισμό τους. Και όταν έγιναν κυβέρνηση έπαιξαν για μήνες το παιγνίδι της δραχμής, έκλεισαν τις τράπεζες και έσυραν τη χώρα σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα.

Όταν κατάλαβαν ότι στο σενάριο τους δεν θα ήταν οι σωτήρες της δραχμής αλλά οι κυνηγημένοι της δραχμής έκαναν στροφή 180 μοιρών και υπέγραψαν άλλο ένα μνημόνιο. “Yes στο εξωτερικό - κομματικό κράτος στο εσωτερικό” είναι η πολιτική της πρώτης φοράς αριστερά - με μπόλικη ακροδεξιά. Και τώρα μιλούν για εθνικούς στόχους! Τι ακριβώς εννοούν; Θα πρέπει να το περιγράψουν αναλυτικά στον ελληνικό λαό. Γιατί είναι σαφές ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χρησιμοποιούν άλλα λεξικά από αυτά που χρησιμοποιούν οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας