Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 07 October 2017 18:06

Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ κοντράρονται για τις εκλογές

Κόντρα και πόλεμος δηλώσεων για την ημερομηνία εκλογής.

Αίθουσα Σύνταξης

Η ημερομηνία εκλογής του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς άνοιξε νέο μέτωπο ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που ανταλλάσσουν βέλη μέσω ανακοινώσεων.

«Αργά ξύπνησαν στο Ποτάμι. Οι ημερομηνίες των εκλογών έχουν συμφωνηθεί και ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο, εν γνώσει του Μαραθωνίου. Τέλεια και παύλα με τα διαδικαστικά και με αυτού του είδους τον διάλογο. Είναι η ώρα της πολιτικής» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Tο επιτελείο της κυρίας Γεννηματά επιμένει να θεωρεί την συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές ως δευτερεύον διαδικαστικό θέμα. Αρνούνται την ηλεκτρονική ψηφοφορία, ζητούν κάλπες την ημέρα του Μαραθωνίου. Εν ολίγοις θέλουν ένα κόμμα μικρό και ελεγχόμενο. Εμείς, αντιθέτως, αγωνιζόμαστε για ένα κίνημα ανοιχτό και μεγάλο» είναι το σχόλιο του Ποταμιού.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας